Схвалено ЗСУ,НПУ // для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Хомс

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
76
Реакції
35
Бали
23
1. Нікнейм гравця:
2. Особистий нікнейм: Катаросуки Хомс(477)
3. Суть скарги: За сьогоднішній день відколи вийшли обнова для кланів.Є дуже багато питань та чесно вже стріпало нерви це неудобство(Буде ненормативна лексика). Перше з чого я б хотів почати скаргу на ЗСУ це те що люди,які знаходаться на більш високих званнях не знають статуту,субординації.Може й знають, але це вони не виконують. Наступне це те що клани їздили групами до ВЧ та хотіли красти патрони. Проте їм це не вдавалось адже ЗСУ,НПУ починало сразу тулити.І їм абсолютно було *********************************** чого ці люди сюди приїхали. Приїхала якась фіолетова,зелена,бордова машина ,*********************************** стріляєм хлопці. Елементарно не дізнаються причини, чому сюди приїхали,не просили поїхати звідти.Навіть не знають території своєї ВЧ.
Наступне повернемось до субординації,статуту:
Чому люди в ЗСУ можуть спокійно бикувати до людини?
Чому люди можуть спокійно обізвати тебе ,,***********************************ом"?
Чому після вбивства ЗСУшників вони зразу летять на ВЧ захищати її?Це ж РК
Чому патрулі які їздять біля ВЧ,коли ти вийшов з авто відкривать моментально стрільбу?
Чому Нпу будячи за рулем починають відкривати вогонь?При тому що машина їде?
Чому *********************************** без причини відкривають сразу вогонь?
Питання тільки одне ЧОМУ? І це я не назвав всі питання які у мене виникли. Невже слідкуючим за МО абсолютно ***********************************?
Наступне чому генералу кристалічно *********************************** на свій состав та те що на нього йдуть скарги від звичайних гравців при зустрічі? Просто він їх не сприймає ніби ми *********************************** вигадуємо ці скарги.
Тепер щодо порушень у відео доказах що я покажу нище:
(Відео 1)Тайм-коди:
0:22 - гравець під нікнеймом Тимур Олегович(113014) виходить зі Спартана та не відігравши зброю направляє на людей( Нон рп дії)
0:25 - по нам починають вести вогонь патруль на іншому спартані,так і не розібравшись в ситуації ( ДМ)
0:51- Олександр Харлей(108072) незнання територій ВЧ(статуту) запевняє нас що це червона,по факту жовта + несоблюдання субординації
Нижче прикріплю території ВЧ:

0:58 - Дмитро Федченко(117104) та Тимур Олегович(113014) не відігровка зброї + продовження націлення на осіб( Нон рп)
1:19 - Олександр Харлей(108072) без відігровки накинув кайданки (Нон рп)
1:25 - ДМ від Дмитро Федченко(117104) та Мг від Олександр Харлей(108072)
(Відео 2) Тайм коди:
0:20- відкриття вогню без причини(ДМ)
1:17- від Генерала прозвучала така фраза:,, АГА" це показує що йому *********************************** на скарги до особового складу(Халатне ставлення до посади)
1:19 - від Тимур Олегович(113014) чути фразу: ,,Та по кому я стріляв ***********************************"
1:35-1:47 - відкриття воню від НПУ,стрільба із за руля Владислав Михайлович(65005) та Олег Довбріч(111423) (ДМ та порушення статуту)
(Відео 3) Тайм код :
0:49 відкриття вогню від Олександр Клопотенко(120386) (ДМ)
P.S Не заперечую що від нас також є порушення
4. Особисті докази (скриншот/відео): Відео 1 Відео 2 Відео 3
5. Дата порушення: 02.05.2023 - 03.05.2023

Вкладення

• 1683134079894.png
    1683134079894.png
    344.5 Кб · Перегляди: 77
Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю!
Передаю скаргу ГА/ЗГА

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Гравці були покарані.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі