Микола Соловей
Шановний гравець
- Реєстрування
- 31 Сер 2023
- Дописи
- 109
- Реакції
- 41
- Бали
- 73
- Нікнейм гравця: ----- (Не почабив тому що був далеко від них)
- Особистий нікнейм: Катана Екстазі
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, cлідкуючі МО та лідер або зами лідера ЗСУ. Я вам дещо хочу розповісти, що я побачив поки я їхав до ЗСУ. Мені кажеться що Полковник ЗСУ а саме Сява Хліманцов некопетентний в своїї посаді. Я коли їхав до ЗСУ зі своєю майбутньої дружиною щоб спитати чи є Генерал в області, яку я картину побачив, що Полковник, чи підполковник чи Майор(Я не зрозумів хто це просто в них почті однакові форми) зі своїми підлеглими їхали по місту(жилому) я вибачаюсь за свої слова на "Чортому" танку типа що це таке типа ви десь бачили, що десь в реалі Танк і ще без охорони автівок ЗСУ, катався по місту( це добре що пощастило що там нікого не було, а якщо би було ви подумайте який там був би ХАОС). Будь ласка шановна адміністрація або слідкуючі МО проведіть будь ласка з лідером або замом лідером бесіду на рахунок цього. Просто це якось не прикольно що танк хасанить по місту. І ще коли ми від'їзжали з ЗСУ в нас втаранився танк цей і просто не вибачився і уїхав но нажаль у мене фрапса немає. І якщо там не було би людини то це можно розглядати як порушення статуту
- 5.3 Заборонено недбале використання службової техніки (їзда по плацу, порушення ПДР, тощо).
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення:11.02.2024(но пишу сьогодні тому що я вже не міг викласти іза справ)