Зачинено ЗСУ/Олександр Набанов, Дарі Набанова/NRP,DM,NRP Drive, ухилення від RP,перешкоджання RP процесу, порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Примітка (визнання мною мого порушення і прохання врахувати певні моменти): у скаргах Олександра Набанова на відсутність моєї рп відігровки із застосування тайзера прошу врахувати, що з технічних та рп-процесуальних причин це займає відносно багато часу, що унеможливлює швидку відповідну дію щодо опонента.
Черговий обман адміністрації,та перекручення ситуації в свою сторону,прошу це також вкотре врахувати.
Вже зафіксовано 5 спроб обману адміністрації

Ерда Колод

Гєморофоб
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
23
Так а шо поліцаї робили на ВЧ і чого ти їх пускав?
я відкрив їм КПП, щоб вони допомогли в охороні ВЧ та виявленні дезертирів, т.я. один солдат із цим не впорається. Я повторюсь: якщо ще щось пишіть у лічку, не ускладнюйте і так геморойну та рутинну роботу людини, яка буде розглядати цю справу. А може, завдяки вам, і не буде вже)

Ерда Колод

Гєморофоб
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
23
Черговий обман адміністрації,та перекручення ситуації в свою сторону,прошу це також вкотре врахувати.
Вже зафіксовано 5 спроб обману адміністрації
Як забажаєте, тільки публікуйте свої доповіді та "факти" не тут, це не ваша робота, а робота людини, яка буде розглядати справу.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
я відкрив їм КПП, щоб вони допомогли в охороні ВЧ та виявленні дезертирів, т.я. один солдат із цим не впорається. Я повторюсь: якщо ще щось пишіть у лічку, не ускладнюйте і так геморойну та рутинну роботу людини, яка буде розглядати цю справу. А може, завдяки вам, і не буде вже)
Ні,нехай адміністрація бачить як ти їх обманюєш,і викручуєшся.Можна побачити відповідний запит на їхню допомогу?Не бреши,це твої друзі,і не викручуйся знову.Тим паче на ВЧ було спокійно,ми з дружиною його контролювали,доки ти якраз і поступив як внутрішній шкідник,і розпалив конфлікт

Ерда Колод

Гєморофоб
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
23
Ні,нехай адміністрація бачить як ти їх обманюєш,і викручуєшся.Можна побачити відповідний запит на їхню допомогу?Не бреши,це твої друзі,і не викручуйся знову.Тим паче на ВЧ було спокійно,ми з дружиною його контролювали,доки ти якраз і поступив як внутрішній шкідник,і розпалив конфлікт
Я певен, що адміністрація і без вас зможе побачити усе вищеописане і без вашої допомоги, не недооцінюйте їхню увагу та чуйність.
З приводу вашого з дружиною контролю ВЧ: де ви її контролювали? На відстані артилерійського пострілу десь у вантажівці з БП?))
Я повторюсь: не забруднюйте цю скаргу, не ускладнюйте роботу адміністрації

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Вітаю!

Скарга буде закрита від флуду та передана слідкуючим за організацією!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі