Розглянуто ЗСУ ПЕРЕПОДАЧА ДЛЯ ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
32
Реакції
8
Бали
13
Ваш нікнейм: 99849
2. Нікнейм порушника: Сергій Залізний
3. Суть скарги: Звільнив по рішенню суду але суд призначив мені 1 догану та тюрму

8. Причини, які потрібно вказувати при звільненні гравця:
- Порушення статуту [Пункт статуту]. | Перезарядка до наступного вступу - 5 днів
- За власним бажанням. | Перезарядка до наступного вступу - 3 дні
- Переведення до [Назва фракції]. | Перезарядка до наступного переведення з фракції - 5 днів
- Відпустка до [Дата закінчення відпустки]. | Перезарядка до наступного вступу - 0 днів
- Розформування співробітників. (за погодженням у Кураторів лідерів) | Перезарядка до наступного вступу - 0 днів
- Втрата довіри. (за погодженням у Слідкуючих) | Перезарядка до наступного вступу - 5 днів
- WARN. (системно) | Перезарядка до наступного вступу - 7 днів (системно), але якщо було знято гравцем через донат послуги - 0 днів
- Президент. | Перезарядка до наступного вступу - 5 днів
- Доброволець. (системно) | Перезарядка до наступного вступу - 0 днів
- Військова перепідготовка. (лише Лідер ЗСУ). | Перезарядка до наступного вступу - 0 днів
- Будь-який ЧС. (з заповненням у відповідному розділі / таблиці інформації). | Перезарядка до наступного вступу - відповідно до терміну ЧС
- ЗВБ. (системно) | Перезарядка до наступного вступу - 3 дні

Та якщо це узгоджується з ГС Держ то мене повинні були звільнити по втраті довіри або порушенню статуту прошу повернути мене до організації!

Навіть такої прични як ** За рішенням суду** Не існує і ніхто не може дізнатися К\Д.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 14.02.2026
Снимок экрана (974).png

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,968
Реакції
1,805
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Ваше звільнення можна прирівняти до звільненню як за втратою довіри.
Надання відповіді входить у мою компетенцію тому ГА та ЗГА розглядати скаргу не будуть.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі