Розглянуто ЗСУ/Роман Дацик/До ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Варвар

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
31
Реакції
66
Бали
23
  1. Нікнейм лідера/заступника: Роман Дацик
  2. Особистий нікнейм: Нікіта Варвар
  3. Суть скарги: Хочу повідомити те що коли в СБУ м.Дніпра полковник Ромео Слюсар був на даної посаді та отримав порушення правил блок поста, то даний полковник отримав переатестацію, також пониження в званні до підполковника. Попередження не було моментально було проведено переатестацію, але у даного полковника не вийшло вийти на дану співбесіду і йому зразу дали пониження в званні, також Ромео Слюсар давав запитання до ГС дер., ЗГС. держ, йому відповідь ніхто не давав, хочу повідомити те що новий Генерал ЗСУ а саме Роман Дацик получив покарання за порушення блок поста.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Докази]
  5. Дата походження: 26.11.2024

Останнє редагування:

Василь Сміт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
152
Реакції
387
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Роман Дацик
  2. Особистий нікнейм: Нікіта Варвар
  3. Суть скарги: Хочу повідомити те що коли в СБУ м.Дніпра полковник Ромео Слюсар був на даної посаді та отримав порушення правил блок поста, то даний полковник отримав переатестацію, також пониження в званні до підполковника. Попередження не було моментально було проведено переатестацію, але у даного полковника не вийшло вийти на дану співбесіду і йому зразу дали пониження в званні, також Ромео Слюсар давав запитання до ГС дер., ЗГС. держ, йому відповідь ніхто не давав, хочу повідомити те що новий Генерал ЗСУ а саме Роман Дацик получив покарання за порушення блок поста.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Докази]
  5. Дата походження: 26.11.2024
Офіційне звернення від лідера СБУ Д

Шановні колеги, бажаю здоров'я!

Хочу донести важливу інформацію: мій полковник завжди діє відповідно до принципів чесності та професійності. Я запевняю, що сказане ним є правдою, і ситуація, про яку йде мова, справді мала місце.

Прошу зберігати довіру та продовжувати нашу плідну співпрацю. Разом ми досягнемо поставлених цілей та захистимо інтереси служби.

Дякую за увагу та розуміння.
З повагою,
Лідер СБУ Д.

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
Розглянувши вашу скаргу та докази від адміністратора, виношу вердикт:

Лідер Роман Дацик отримує попередження за порушення правил державних організацій, а саме:
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі