Макс Ретург
Гість
- Нікнейм гравця: Руслан Видра
- Особистий нікнейм: Максим Ретург
- Суть скарги: Для об"єктивної оцінки порушень даного гравця, скаргу прошу розглянути ГА або керівника.
Дана особа, а саме Руслан Видра, форумний нік нейм Timur Bielousov , займається порушеннями пункту 7.32 "Заборонено зловживати порушеннями правил сервера", Правил проекту GTA Ukeaine.
Перше. Постійні провокації на DM, ТК, образи від інших гравців. Спочатку він їх провокує потім робить фрапс для того щоб тих гравців покарали ( я не хочу вигородити інших гравців порушення є порушення, але дана особа провокує їх і це теж потрібно враховувати).
Факти порушень. Скарга 1 від самого гравця Timur Bielousov, тайм код 0:15 DM від особи, провокація, 1:47 теж саме порушення. Скарга 2, з початку відео, Образа проекту і вихваляння, що він обійде Бан і подібні висловлювання. Також Скарга 3 , Скарга 4 , Тут іде спроба зливу фракції, і провокації скаргами на інших гравців, оскільки від особи Timur Bielousov йшли образи проекту в рацію. Скарга 5 оскільки не чути що дана особа говорить іншим гравцям, важко сказати чи не було провокації з його сторони ( вини за DM покараного гравця не знімаю). Скарга 6 і Скарга 7 знаючи, що рекрутам заборонено знаходитись на ВЧ після 21:00 все одно одягав форму ( дії покараних гравців не виправдовую, хоча і трохи розумію так як по іншому змусити його зняти форму вони не могли). Скарга 8 ТК, провокація тайм код 0:30, 0:46, 1:30, і всі три порушення в одному фрапсі від особи Timur Bielousov, а це вже зловживання. Скарга 9 0:50 знову DM і провокація. Скарга 10 з початку, провокація, порушення статуту коли сказали покинути ВЧ, особа вирішила побігати, 1:32 коли його хотіли посадити він написав що вийде з гри, це відхід від РП ( враховуючи його порушення впевнений що це він і зробив). Скарга 11 1:10 знову DM і провокація. Дані порушення, були зроблені за понеділок 21.08.2023 та остання зранку 22.08.2023. Порушення правил мультиаккаунтів та відхід від покарання нікнейми особи: Іван Видра, Максим Видра, Станіслав Видра,Тимур Видра, Олександр Видра, ( далі як я зрозумів пішли аккаунти які він створював після того як йому заблокували попередні) Владислав Видра, Дмитро Видра, Руслан Видра. Введення в оману адміністрації, Спроба повернення майна оманою було саме те наче гравець не зрозумів за що йому було заблоковано аккаунти. Скарга 12 повторна образа проекту, зневага до правил словами "пофіг, обійду бан" , і після бану він знову створив декілька аккаунтів.
Додатково хочу повідомити, що дана особа була заблокована за такі самі порушення на сервері 02/Західна україна Скарга 02 серверу , покаранням було блокування серійного номеру.
Враховуючи факти і докази, прохання керівника, або ГА прийняти міри до даної особи і заблокувати його за серійним номером, як на даному сервері так і на інших двох, які йому доступні для створення нових аккаунтів, оскільки я більше чим впевнений, що особа не виправиться і буде порушувати і надалі будучи впевнена в своїй безкарності. ЗСУ і так складна фракція, оскільки туди зараз приходять багато новачків які не повністю знайомі з правилами гри, а дана особа відбиває інтерес грати в гру як в РП і показує приклад того що робити не можна. Оскільки я навів приклад порушень лише за один день від особи, то гадаю якщо буде необхідність можете переглянути і інші скарги від Timur Bielousov, і ви побачите додаткові порушення від нього самого. - Докази (скріншот/відео):
Скарга 1 тайм код 0:15, 1:47
Скарга 2 початок
Скарга 3
Скарга 4
Скарга 5
Скарга 6
Скарга 7
Скарга 8 тайм код 0:30, 0:46, 1:30
Скарга 9 тайм код 0:50
Скарга 10 початок
Скарга 11тайм код 1:10
Скарга 12