Схвалено ЗСУ СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Пісок

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
162
Реакції
117
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: ЗСУ СБУ
  2. Особистий нікнейм: Максим Пісок
  3. Суть скарги: прошу провести бесіди з лідерами цих фракцій так як там явно хтось з них був присутнім та допустив безпричинний розстріл громадян
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:27,02,2025

Видалений користувач 76641

Гість
Шановний, як лiдер двох спiвробiтникiв на вiдео хочу запевнити, в грi в той час мене не було, але це не звільняє від відповідальності та наслiдкiв неналежної поведінки співробітників СБУ.

На додачу до деморгану вiд Адміністрації в скарзi
тут, Мартін Модресо [9741] та Захарій Захаревич [14130] отримали дисциплiнарне покарання у виглядi догани.

З працiвниками буде проведена сувора бесiда. Чекаємо на фінальний вердикт адміністрації щодо мене, як керівника.

Дякую за небайдужiсть.

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець Стасік Тузолог #9332 отримає покарання за:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець Мартін Модресо #9741 отримає покарання за:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець Захарій Захаревич #14130 отримає покарання за:

6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
Гравець Максим Пісок #7156 отримає покарання за:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі