Юрій Бернатович
Новий гравець
- Реєстрування
- 3 Сер 2025
- Дописи
- 26
- Реакції
- 2
- Бали
- 8
- Нікнейм гравця: Cтаніслав Кент (2551)
- Особистий нікнейм: Юрій Бернатович (36193)
- Суть скарги: Я, капітан Юрій Бернатович, виконуючи службовий обов’язок, підійшов до особи в цивільній формі на плацу та звернувся до нього
- На Плацу я, капітан Юрій Бернатович, підійшов до особи в цивільній формі та чітко відрекомендувався:
Особа відмовилася від взаємодії та ухилилася від перевірки, відповівши:— З вами говорить капітан Юрій Бернатович. Вам потрібне моє посвідчення?
Після цього особа втекла в казарму, повністю припинивши RP.
Дана поведінка порушує пункт 6.27 «Уникнення RP відігрувань», оскільки:- на території в/ч будь-яка особа зобов’язана брати участь у RP-взаємодії;
- відмова показати посвідчення та втеча — це пряме ігнорування рольової гри;
- відповідь «нє» без пояснень — руйнування імерсії.
- Моя дія: Я не застосовував силу так як не спрацював дайзер, але зафіксував порушення для подальшого розгляду.
- застосувати п. 6.27 до особи за відмову від RP та втечу з місця взаємодії;
- винести попередження або санкцію (тимчасовий бан і дозвіл получити людині догану або провести старшому составу лекцію щодо ознайомлення військовослужбовців обов'язковим відіграванням RP ролі);
- Докази (YouTube, чіткі таймкоди):
- 0:06 — відрекомендація: «З вами говорить капітан Юрій Бернатович...»
- 0:12 — відповідь «ні дякую що не потрібне моє посвідчення»
- 0:12 — запит посвідчення
- 0:15 — відповідь «для чього» (дає знання що людина не знає що потрібно відігравати роль)
- 0:18 — відповідь «для встановлення особи» (дає знання що людина не знає що потрібно відігравати роль)
- 0:31 — особа тікає в казарму (припинення RP)
- Дата порушення: 15.11.2025, ~14:55 (серверний час)
- На Плацу я, капітан Юрій Бернатович, підійшов до особи в цивільній формі та чітко відрекомендувався:
З повагою до адміністрації та з повною довірою до об’єктивного розгляду, Юрій Бернатович