Відмовлено ЗСУ | Сімона Моррисон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лілі Адамс♡

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
413
Реакції
187
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Лілі Адамс
2. Нікнейм порушника: Сімона Моррисон
3. Суть скарги:
Близько 18:30 відбувалося ГРП «День відкритих дверей». Особовий склад не був належним чином повідомлений про проведення цього ГРП. Інформація була опублікована лише в чаті «Спілкування ЗСУ» та повідомлення не було прікріплено, однак цей розділ не призначений для розміщення важливих службових оголошень щодо проведення ГРП.

Прошу звернути увагу, що не всі співробітники регулярно переглядають цей чат, оскільки він використовується переважно для звичайного спілкування, а не для публікації важливих новин чи наказів. Я також належу до числа таких співробітників.

Через відсутність належного повідомлення я не знала про проведення цього ГРП, тому не з'явилася на Код-5. На той момент моя робоча зміна вже закінчилася. Також прошу врахувати, що раніше вже видавалася доганазаступнику лідера за безпідставний збір Код-5, тому без офіційного повідомлення про проведення ГРП я не мала підстав вважати, що необхідно залишатися після завершення зміни.

У зв'язку з викладеним прошу провести перевірку цієї ситуації, врахувати відсутність належного оповіщення особового складу та зняти накладені на склад догани, оскільки наша відсутність була спричинена не навмисним ігноруванням заходу, а неналежним інформуванням про його проведення.

Додатково прошу зазначити, що я перебуваю на переведенні до підрозділу «ГУР». Враховуючи положення Закону України «Про Головне управління розвідки (ГУР)», а саме пункт 1.2, ГУР підпорядковується безпосередньо Президенту України (Верховному Головнокомандувачу) та Міністру оборони України, а керівництво органом здійснює Начальник ГУР України.

У зв'язку з цим вважаю, що накладення на мене дисциплінарного стягнення за нез'явлення на захід, про проведення якого не було належного повідомлення, є необґрунтованим. Прошу врахувати наведені обставини під час розгляду моєї скарги, об'єктивно оцінити ситуацію та скасувати накладені на мене догани.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): повідомленя про ГРП
5. Дата порушення: 28.06.2026р

Останнє редагування:

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,707
Реакції
1,696
Бали
253
Вітаю!
Заступник Сімона Моррисон надала докази щодо видачі вам покарання. Покарання було видано правомірно, оскільки повідомлення про ГРП було опубліковано в телеграм-каналі ЗСУ, у каналі спілкування. Ви переглянули це повідомлення майже одразу, а саме через 2 хвилини після його публікації. Щодо підпорядкування, то незалежно від обставин ви також підпорядковуєтеся заступникам та генералу, оскільки під час несення служби саме вони несуть відповідальність за особовий склад. У зв'язку з цим можу винести вердикт: порушень з боку заступника не виявлено.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі