Відмовлено ЗСУ не делають набор, знущання над гравців, СКАМ на набор в ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
14
Реакції
6
Бали
6
Ваш ігровий нік: Гордійчук Богдан
Ігровий нік лідера: Микита Гурцев
Причина покарання: ЗСУ не делають набор, знущання над гравців, СКАМ на набор в ЗСУ
Суть скарги: Здраствуйте товарищь ЗГС Евгеній Кошовий Я пишу єту жалобу на лидера ЗСУ всі люди хочуть потрапити в ЗСУ а лідер просто из нас сделаєть просто СКАМ на набору. Прошу вас расмотреть моє жб на лідера ЗСУ бо це вже издевательство над гравцями і то шо ви мне откажите жб то скажите типо: "Доброго дня шановний гравець. Лідеру вистачає проведення одної співбесіди в день. Відповів так він вам через те що ви вже знаходитесь в ЗСУ. Порушень зі сторони Лідера не бачу. Відхилено." Либо
"
Доброго дня, шановний гравець!
Набори проводяться по мірі потрібності, немає якогось графіку, чи правил що по любому проханню лідер повинен проводити набір, те що біля військової частини без сповіщення про співбесіду зібралось багато гравців - не провина лідера.
Співбесіда проводиться в данний момент, ігнорування, або поршень зі сторони лідера не виявлено.
Зачинено."
Либо
"Доброго дня, шановний гравець!
Співбесіди регулярно проводяться кожного дня, лідер проводить їх по мірі необхідності.
Мені цікаво, хто вам сказав збиратися та стояти біля військової частини, без сповіщення про співбесіду?"
Я по-вашому не вижу відхилення жб від других гравців то шо вчера напали на ЗСУ то зрозумійте меня всі люди хочуть потрапити в ЗСУ, а то шо ви просто даєте отказ від всіх гравців - Це ПИЗДЕЦ ПОЛНИЙ и да вот доказательство где не підвишують гравців которие находяться в ЗСУ це тоже пиздец
Доказательство: і + ел. заявка на ЗСУ https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/ЗСУ-Електронні-заяви.247/post-9580
ПРОШУ ВАС РАСМОТРЕТЬ МОЮ ЖАЛОБУ І ПОДУМАТЬ НОРМАЛЬНО І ВИСКАЗАТЬ СВОЙ ВЕРДИКТ НОРМАЛЬНО ПРОШУ ВАС ЛЮДИ ХОЧУТЬ ПОТРАПИТИ В ЗСУ

Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
14
Реакції
6
Бали
6
А ну еще плюс того що Лідер ЗСУ Проверяет ел. заявки начиная с 23:00 до 00:00 а потім ще делаєть набор в ЗСУ примерно с 00:30 а дальше идет СКАМ на набор в ЗСУ Товарищь ЗГС ви логики здесь не видете я тут вижу логики По єтому Лідер даже задротить в другие игри и даже не в других проектах. Так что в думайтесь в єтого логики!!!!

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Доброго дня шановний гравець.
У лідера немає графіку проведення співбесід він проводить по мірі необхідності та коли у нього є змога.
Також є електорнні заявки які перевіряють та по них роблять співбесіди.
Що до теми підвищень ми розібрали данну ситуацію з лідером та його заступниками.
Ігнорування, або поршень зі сторони лідера не виявлено.
Зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі