Володя Мовальчук
Заст. головного лікаря МОЗ | Західна Україна
- Реєстрування
- 5 Лип 2025
- Дописи
- 85
- Реакції
- 44
- Бали
- 23
Я Майор ЗСУ, я хочу зробити гру реалістичнішою, тому придумав це:
Коли ти стаєш Старшим складом (від Майора), то в тебе в планшеті є нова тема під назвою "Тривога (Код-3)" коли оголошують КОД-3). Хтось з Старшого складу, під час КОД-3 має зайти в цю тему, та нажати на червону кнопку, "Тривога" і на ВЧ включається звук тривоги, і бійці зразу розуміють, що відбувається.
Тобто, якщо це схвалять, то створити потрібно це:
- У планшеті нову тему під назвою "Тривога (КОД-3)"
- У темі "Тривога (КОД-3)" на центрі кнопку Червоного кольору Тривога. Цю кнопку може активовувати Старший склад. Перезарядка кнопки 30 секунд, та пише хто активував кнопку.
- Декілька обʼєктів "Сирена", які будуть вити під час активації кнопки, Серена виє 2-3 хв.
- Там пише хто активував сирену останній раз
- Кнопка ”Відбій загрози” Буде звук: Увага загроза минула!
- Сповіщення на телефон
Також:
Від імені Олександра Кротова Старшого Інструктора ЗСУ:
Поміняйте скін Капітана, він погано виглядає, якись лисий та форма старшого солдата
Коли ти стаєш Старшим складом (від Майора), то в тебе в планшеті є нова тема під назвою "Тривога (Код-3)" коли оголошують КОД-3). Хтось з Старшого складу, під час КОД-3 має зайти в цю тему, та нажати на червону кнопку, "Тривога" і на ВЧ включається звук тривоги, і бійці зразу розуміють, що відбувається.
Тобто, якщо це схвалять, то створити потрібно це:
- У планшеті нову тему під назвою "Тривога (КОД-3)"
- У темі "Тривога (КОД-3)" на центрі кнопку Червоного кольору Тривога. Цю кнопку може активовувати Старший склад. Перезарядка кнопки 30 секунд, та пише хто активував кнопку.
- Декілька обʼєктів "Сирена", які будуть вити під час активації кнопки, Серена виє 2-3 хв.
- Там пише хто активував сирену останній раз
- Кнопка ”Відбій загрози” Буде звук: Увага загроза минула!
- Сповіщення на телефон
Також:
Від імені Олександра Кротова Старшого Інструктора ЗСУ:
Поміняйте скін Капітана, він погано виглядає, якись лисий та форма старшого солдата
Останнє редагування: