Відмовлено ЗСУ №38

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Сер 2024
Дописи
23
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Віталік Строєвус
2. Нікнейм порушника: Льоха Горобчик ( Заступник лідера ЗСУ )
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:
Я служу в ЗСУ. Робочий день у нашій організації зазвичай закінчується о 21:00, і я добре з цим ознайомлений. Проте у святкові дні є виняток — робоча зміна закінчується після 18:00. (Bum) Оскільки 21 травня, тобто сьогодні, відзначаються такі свята, як День вишиванки (Bum) та Вознесіння Господнє (Bum), я після 18:00 залишив військову частину та поїхав у своїх справах. Перед цим я уточнив це у полковника.

Після цього підполковник Валерій Духовний збирав усіх на «Код-5» і за неявку погрожував доганами. Я намагався пояснити йому ситуацію, але він мене не зрозумів. Потім до розмови долучився полковник Льоха Горобчик і також почав мене переконувати. Згодом мені набридло сперечатися, і я сказав: «Якщо я не правий — видавайте догану, але я її оскаржуватиму». Після цього він видав мені догану та «привітав» із цим.

Прошу зняти з мене догану, а також провести бесіду з полковником щодо коректного вирішення подібних ситуацій у майбутньому.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Bum
6. Дата порушення: 21.05.2026 (≈19:00)

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
Вітання, Президент не встановлював особливий графік роботи, безпосередньо він встановлює це.
Новини в Discord - не мають відношення до РП процесу, останній запис про зміну робочого графіку тут [click], тому догана видана вірно

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі