Розглянуто ЗСУ//DM Car//DM//Владислав Бедфорд//Гога Токсік//NonRp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
I3C5wl7.gif
I3C5wl7.gif
1.нікнейм порушника: Владислав Бедфорд та Гога Токсік (с його боку тільки порушення правил UKRAINE GTA 6.19. "NonRP" зняв кайданки без відігровки тай-код ниже)
2.особистий нікнеймя: Єгорка Дніпровський
3.суть скарги: Я побачив як біга строй я вирішів побігти с ними (на позитиві на юморі чому би і ні) я забіг на красну зону питань немає затримали далі вивили і не відпускали (до цього не було жодних попереджен запросіть їх відео докази) далі мене тримали в кайданках потім зняли (без відігровки) я подумав що мене відпустили та почав бігти. За мною почали гнатися зсу я втік потім я повернувся бо там мій мото-транспорт я сів в нього збирався їхать як по мені просто так відкрили вогонь хотя я ніяку загрозу для життя не ніс та ще с його боку порушення правил серверу як 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин та 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин та 2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС що свідчить правилу 6.2. "DM" - DeathMatch та ще я рахую що він порушив цей пункт 2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
4.докази (відео/скріншот)клац
5.дата порушення:18.03.2025

тай-коди
0:10 забіг на червону зону
0:12 вдарили тайзером

1:06 зняв кайданки без відігровки (це був гога токсік видно його нік на тай-коді 0:21 коли він одягнув кайднки)
1:31 я втік і почав повератися назад до свого мото-траспорту
1:57 почали DM Car причини на то не було
2:12 почав DM вже по мені я підбіг щоб подивитись його айді
2:31 вбили
Прошу попросити їх откати я так і не зрозумів за що мене дм і тд і я так поняв викликали поліцію хотя було тільке перше проникнення на червону зону і на перший раз повино бути попередження
I3C5wl7.gif
I3C5wl7.gif

p.s просто хотів пробігтися зі строем (було цікаво) але не замітив і в біг на червону зону вибачаюсь якщо когось чим образив або спровокував

Останнє редагування:

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
Вітаю Шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу та відповідні докази виносимо вердикт:
Гравець id: 158272 порушив Загальні правила (ЗП) та Правила нападу на ВЧ (ВЧ)
Передбачене покарання за Статтями (ЗП) 6.13 (ВЧ) 2.1+2.4+2.12
-Порушення загальних правил та правила нападу на ВЧ Ukraine GTA 6.13+2.1+2.4+2.12/ 200хв Деморган => 6.52 WARN
6.52. Якщо покарання у вигляді деморгану перевищує 180 хвилин буде видано попередження.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі