Схвалено ЗСУ I Валентин Купель

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Тра 2024
Дописи
67
Реакції
84
Бали
23
1. Ваша фракція: ЗСУ
2. Ваш ігровий NickName: Валентин Купель
3. Виконана робота:

- Була проведена певна кількість наборів для збільшення загальної кількості о.с. фракції. Додатково були спроби розголосити про набір в спілкуванні Discord для збільшення можливої аудиторії бажачих. Встановлюю нормування на проведення наборів ЗСУ під можливий пік онлайну (21:00 по 23:00). Проаналізувавши попередні проведення наборів спростив набір та поєднав процес з навчанням, для збільшення шансів бажаючих (новеньких гравців) на швидкий вступ та вкладання в них мінімальних основ перед отриманням звання рекрут.
Примітка: один набір не додано (06.02 об 22:00), два набори плануються на 08.02 22:00 по 22:20 та 23:00 по 23:20.
- Частину вільного часу витрачено на навчання о.с. ефективніше відбивати напади на ВЧ (не задокументовано).
- Наладжую систему "школа поліції" при ЗСУ. Можливі результати на наступному тижні.
- Прийнята участь в одному РП ("Корупція" 07.02.2025 від НПУ. Не задокументовано).
- Проводяться бесіди з о.с. для виявлення загальної думки (не задокументовано).

4. Докази (скріншоти, відео):
Проведення наборів - 10
Розглянуто анкет - 7 (враховую ліше ті, що були прийняти з набору. Інші зашились лише для майбутніх аналізів ефективності наборів)

Кароліна Мишка

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
287
Реакції
442
Бали
123
Вітаю, мої коментарі щодо звіту:

Виконання обов’язків заступника лідера - 2/5
Кількість роботи з особовим складом -
0/5
Взаємодія з державними організаціями -
0/5
Звіт написаний вчасно -
5/5
Якість оформлення, зручність перевірки -
5/5

Звіт перевірено, та схвалено. Зараховано 20 балів

Вітаю, переглянувши ваш звіт можу винести такий висновок: Не помітила жодної роботи з особовим складом, набори це звісно добре, але ви казали про підвищення кваліфікації співробітників в підсумку будь-якої комунікації з особовим складом я не помітила. Співпраці з іншими організаціями взагалі немає, сподіваюсь на наступному тижні виправите. Прописана робота без доказів - не оцінюється, також хотілось б бачити повідомлення про набір в чаті, а не в планшетці.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі