Розглянуто ЗСУ//ID216272//Статут 6.15//NonRp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
I3C5wl7.gif

1.нінкейм порушника: ID216272
2.особистий нікнейм: Єгорка Дніпровський
3.суть скарги:6.15 - Військовослужбовцю Армії забороняється бігати без форми по ВЧ. | Покарання за порушення: Попередження / Догана. та я рахую що це ще 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин тому що ми грабуємо він підходе і каже що він військовий в відкриту в реально житті ти же так не зробишь тому що тобі буде страшно
4.докази (відео/скріншот)клац
5.дата порушення:04.03.2025

I3C5wl7.gif

p.s спочатку я подумав що це без орг та написав в репорт але на тайм-коді 1:09 він написав що він військовий

Нікіта Лізейник

01 | S.M
Тех. Підтримка
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
454
Реакції
306
Бали
123
Вітаю, ознайомишись з Вашою скаргою та доказами в ній можу винести вердикт:

Гравець 216272 отримає покарання у вигляді догани за порушення статуту та jail на 20хв

6.15 - Військовослужбовцю Армії забороняється бігати без форми по ВЧ. | Покарання за порушення: Попередження / Догана.

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто

Приємної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі