Розглянуто ЗСУ NonRP. ГС-держ, ЗГС-держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Малой

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
99
Реакції
1
Бали
163
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Артем Дмитренко

2. Ваш нікнейм та ID: Данило Панченко 6395

3. Суть скарги:

Прошу розглянути мою скаргу щодо неправомірного звільнення мене за статтею 5.9.
На момент ситуації я не порушував статтю 5.9, оскільки спілкувався з іншою людиною через офтоп-чат, а не в рамках RolePlay. Вважаю, що звільнення було здійснено без достатніх підстав та без урахування обставин ситуації.
Прошу провести бесіду з людиною, яка мене звільнила, та за необхідності притягнути її до відповідальності за NonRP-дії з її боку.
Також прошу надати докази, на підставі яких було прийнято рішення про моє звільнення, а саме відео-, фото- або інші матеріали, що підтверджують факт порушення мною статті 5.9.
Прошу об’єктивно розглянути дану ситуацію та прийняти відповідне рішення. Доказ звільнення Робоча зміна

Ситуація розпочалася з того, що після закінчення моєї робочої зміни мені почали погрожувати звільненням через те, що я нібито не виконав наказ старшого за званням. Наскільки я розумію, у Статуті не зазначено, що військовослужбовець після закінчення робочої зміни зобов'язаний виконувати накази, які йому віддають під час його особистого часу.

Більше того, у Статуті прямо зазначено, що ігнорування наказу стати до строю заборонено саме «перебуваючи на зміні» (п. 4.3). Також п. 5.22 забороняє віддавати накази, які порушують Статут.

Після цього я вирішив приїхати та особисто поговорити з Генералом, щоб не використовувати службову рацію для особистої бесіди, оскільки згідно зі Статутом рація використовується виключно у службових цілях.

Я підійшов до Генерала у цивільному одязі та одразу зазначив, що говоритиму в офтопі. Після цього почав пояснювати ситуацію через офтоп-чат.

У цей момент прибіг Полковник та, не проводячи жодних належних RP-дій для встановлення моєї особи, дістав КПК та звільнив мене.

Вважаю, що з його боку були допущені NonRP-дії, оскільки я перебував у масці, а персонаж не знав моєї особи. При цьому Полковник не попросив пред'явити паспорт, не встановив мою особу через RP та фактично одразу здійснив звільнення, не провівши жодної належної RP-відігровки.

Зі свого боку я мовчав у грі, оскільки спілкувався через офтоп-чат. Тобто з RP-точки зору мій персонаж не повідомляв Полковнику жодної інформації, яка могла б дозволити йому встановити мою особу.

Статут ЗСУ
5.9
Заборонено порушувати правила субординації, ображати інших осіб, звертатися до особового складу, порушуючи правила звернення.
Правила лідерів
Розділ 3, пункту 5

4. Докази порушення (скріншот/відео): У Полковника згідно розділу 3 пункту 5 правила лідерів

5. Дата та тайм-код порушення:07.09.2026

Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
21
Реакції
5
Бали
357
Одразу прикладаю відеофіксацію порушення: понторіз чи як
РП є, також наголошую що на відео видно як Генерал спілкується саме в IC чат з Вами, звертається до вас на Ви, та пояснює ваші порушення.

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
552
Реакції
224
Бали
458
Вітаю, шановний Данило Панченко

Вас буде відновлено у фракцію ЗСУ на попереднє звання "Сержант" відповідно запису у вашій трудовій книзі
Для відновлення вам необхідно звернутись до лідера ЗСУ або слідкуючого за фракцією ЗСУ

Лідер ЗСУ Олександр Семещук та Заступник лідера ЗСУ Артем Дмитренко отримають дисциплінарне покарання у вигляді 1 попередження за неуважність при виконанні своїх службових обов'язків

А також, лідер ЗСУ Олександр Семещук отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі