Зачинено ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

4EM5ION

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Кві 2024
Дописи
191
Реакції
65
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: 53254, 31203, 61282
  2. Особистий нікнейм: Андрій Матвієв
  3. Суть скарги: дм + нон рп таймлапс 1.18 таран, 8.07 нон рп невідіграв, 14.35 нон рп тайзер + кайданки без причин 15.28 нон рп невідіграв, 22.45 нон рп невідіграв, 25.22 нон рп невідіграв + кайданки без причин, 26.24 дм без причин коли біг до свого каділаку
    Дякую за вашу роботу з повагой Андрій Матвієв
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 18.03.2025

Реєстрування
24 Кві 2024
Дописи
112
Реакції
24
Бали
33
Вітаю! Я можу показати свій відкат як ми надавали людині попередження щоб покинути червону зону, яке вона проігнорувала. Після чого я вивів її з території а вона повернулася назад, після чого була розстріляна. За відео доказами зв'яжіться зімною в телеграм @V_Skaleto

4EM5ION

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Кві 2024
Дописи
191
Реакції
65
Бали
33
Вітаю! Я можу показати свій відкат як ми надавали людині попередження щоб покинути червону зону, яке вона проігнорувала. Після чого я вивів її з території а вона повернулася назад, після чого була розстріляна. За відео доказами зв'яжіться зімною в телеграм @V_Skaleto
Але на мойому відкаті ви мовчите і я вам в офтопі писав що ви мовчите ви мали написати у чат а те що у вашому відкату типу чутно це можно було накласти звук і я біг до свого авто що б вже поїхать по справам але ви розстріляли тому це дм + повторюю ви мовчки робили виглят що ви щось казали на моєму відкаті це видно

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю,шановний гравець!
розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
будь ласка, надайте відеофіксацію де буде чути голоса, так як вони могли відігрувати усі відігровки у голосовий чат.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі