Відмовлено ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
1. СС ЗСУ
2. Кіріл Неон
3. Видала 2/3 догани та понизили, якщо це пов'язано з тим що не приходив на КОД-5 то я вибачаюся, дуже було погано, трошки прихворів та не міг грати
4.
1758293840430.png

5. 19.09

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Уточнення:
догани було видано за прогул робочої зміни. Стояв я біля місця де одягати форму та коли мені вже стало легше там було афк біля 120 хв. Тоді, чому іншим можна стояти в АФК хоч цілий день та їм за це нічого не буде, а саме МЕНІ буде покарання навіть за щось мале

Станіслав Волошин

Сердитий дід
Реєстрування
20 Чер 2025
Дописи
58
Реакції
118
Бали
48
1. СС ЗСУ
2. Кіріл Неон
3. Видала 2/3 догани та понизили, якщо це пов'язано з тим що не приходив на КОД-5 то я вибачаюся, дуже було погано, трошки прихворів та не міг грати
4. Переглянути вкладення 338383
5. 19.09

Шановний солдат всі хто прогулюють робочу зміну не залежно від причини - отримують спочатку багаторазове звернення - "не спіть" . Після ігнорування через певний час , якщо ситуація не змінюється- видається дисциплінарне покарання - "догана". Також хочу зауважити що не Ви 1 фігуруєте при отриманні догани за статтею - "Прогул робочої зміни". Якщо у Вас немає можливості\ бажання\часу виконувати обов'язки як 1 з учасників фракції - натисніть клавішу "Esc" - "Від'єднатися". Дякую за розуміння і гарної Вам гри )

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Шановний солдат всі хто прогулюють робочу зміну не залежно від причини - отримують спочатку багаторазове звернення - "не спіть" . Після ігнорування через певний час , якщо ситуація не змінюється- видається дисциплінарне покарання - "догана". Також хочу зауважити що не Ви 1 фігуруєте при отриманні догани за статтею - "Прогул робочої зміни". Якщо у Вас немає можливості\ бажання\часу виконувати обов'язки як 1 з учасників фракції - натисніть клавішу "Esc" - "Від'єднатися". Дякую за розуміння і гарної Вам гри )
Я це розумію, но ладно одну догану, але 2 догани за один момент, це вже якось не нормально видавати за одне порушення

Станіслав Волошин

Сердитий дід
Реєстрування
20 Чер 2025
Дописи
58
Реакції
118
Бали
48
Я це розумію, но ладно одну догану, але 2 догани за один момент, це вже якось не нормально видавати за одне порушення
Сьогодні (19.09) мною особисто було видано Вам лише 1 догану . Перша догана була видана Вам 17.09 за ту ж саму причину - "Прогул робочої зміни"

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю!

Вам було виписано другу догану за прогул робочої зміни.
Ви пропустили зміни 17.09, 18.09 та 19.09. За 17.09 догану не встигли оформити, тому її виписали лише за 18 та 19 числа. Таким чином, замість трьох доган ви отримали дві.

Відповідно до внутрішніх правил ЗСУ, через отримання двох доган вас було понижено у званні.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі