Розглянуто ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Максим Ковеленко
2. Нікнейм порушника:Роман Кобра.Нікіта Корнилов
3. Назва організації порушника:ЗСУ
4. Суть скарги:
Я їхав на АККП і побачив, що людина врізалася в АККП. Потім він вийшов з машини та пішов по своїх справах. Я сказав йому прибрати машину, але він ігнорував. Я ще раз попросив прибрати машину. Після цього він сів у мою машину та сказав, що це його машина, хоча насправді вона була моєю.

Я витіснив його та запитав, куди він їде на моїй машині. Він знову сів і поїхав. Тоді я почав стріляти по ньому, і у відповідь він почав мене ображати.

Потім ми приїхали на парковку. Я хотів його затримати, але він почав мене ображати та погрожувати. Після цього його друг Микита почав по мені стріляти. Потім той самий Роман теж почав по мені стріляти. У підсумку Романа ми вбили, а Никиту встигли затримати.

Коли я йшов до казарми, щоб викликати полковника та надалі видати Микиті покарання, Роман підбіг і вбив мене. Наскільки я знаю, він порушив РК.

Прошу звільнити двох учасників даної організації, оскільки вони порушували субординацію, ображали мене та ДМ. Роман також порушив РК. У мене є відеофіксація, де він мене ображає.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://files.fm/u/49p6d9vhxq
6. Дата порушення:11.03.26 тайм код 20;1;45.2;10.3;32

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,231
Реакції
374
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу надаю вердикт:

Гравець Максим Коваленко#95756 отримує покарання у вигляді Деморган на 60 хвилин за порушення правил а саме:

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець Роман Кобра#26062 отримує покарання у вигляні Мут на 60 хвилин за порушення правил а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець Роман Кобра#26062 отримує покарання у вигляні Деморган на 150 хвилин за порушення правил а саме:
6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець Денис Вайт#96855 отримує покарання у вигляді Деморган на 30 хвилин за порушення правил а саме:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець Нікіта Корнилов#75696 отримує покарання у вигляді Деморган на 20 хвилин за порушення правил а саме:
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі