Розглянуто ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Кві 2026
Дописи
13
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Дмитро Доненко
2. Нікнейм порушника: Назар Шевченко
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: Він мене взяв в кайданки та пішов вивисти в річку а також Неадикватне висловлюваня+ Кайданки проти МР5 Потім він мене вивиз та оставив в кайданках посерез річки та не хотииив вертатися а вдруг мене би вибило или ище щось!!.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 01.05.2026

Кирило Моррисон

Мл.Адміністратор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
62
Реакції
24
Бали
53
Вітаю!

Розглянувши ваші докази, виношу вердикт щодо гравців:

Гравець Назар Шевченко [5125] - отримує Варн. За порушення правил UKRAINE GTA та правил держ. організацій:

п. 2.22 Правил держ.орг. - Неадекватна поведінка працівника державної організації.
п. 2.40 Правил держ.орг. - Використання спецзасобів (тайзер/кайданки) під час активної перестрілки проти вогнепальної зброї (NonRP Держ)
"PG" (PowerGaming) - намагаючись затримати та надіти кайданки на особу, яка в цей момент вела по ньому вогонь зі зброї.
NonRP держ" - Дії, які не відповідають реальній поведінці працівника: перебування за кермом транспортного засобу з людиною в кайданках без використання відповідних RP-відігровок затримання.

Гравець Дмитро Доненко [7924] - отримує деморган на 60 хв. За порушення правил UKRAINE GTA:

"FF" (Friendly Fire) — нанесення шкоди гравцю, який перебуває з вами в одній організації.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі