Зачинено ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
13
Реакції
5
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Валера Волос
  2. Особистий нікнейм: Андрій Горбань
  3. Суть скарги: чоловік дослужив до звання майор і уяви не має що таке рп також на другому відео він не запитавши моє посвідчення взяв мене і розстріляв. Тому прошу видати йому догану і також понизити на звання капітан і провести переатестацію на строк предадності. Таймкод 1 відео від 3.10 до кінця. Тайм код 2 відео від початку до 0.40
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 28.10.23

Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
43
Реакції
8
Бали
11
  3. Суть скарги: чоловік дослужив до звання майор і уяви не має що таке рп також на другому відео він не запитавши моє посвідчення взяв мене і розстріляв. Тому прошу видати йому догану і також понизити на звання капітан і провести переатестацію на строк предадності. Таймкод 1 відео від 3.10 до кінця. Тайм код 2 відео від початку до 0.40
ты тупо шел к нему,по рп он не знает что у тебя в голове или что в карманах поэтому он и стрелял

Видалений користувач 12860

Гість

Вітаю, Відео докази від 3 лиця не приймаються.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі