Розглянуто Забанили за обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назарій Козак

Новий гравець
Реєстрування
31 Сер 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора: аказаний в доказан(посилання на скаргу)
  2. Особистий нікнейм: Назарій Козак
  3. Суть скарги: Я домовився з гравцем про продаж рюкзака на 250кг в ДС після чого була незрозуміла ситуація де він сказав відати другу рюкзак а переведе гроші,після чого я не погодився і він сказвв щоб почекав на нього він зараз буде(видно на його фрапсі) я чекав на грався щоб передати рюкзак і відїхав поки його немає після чого бачу на мене скарга і пишу що все окей в мене вибило світло я зараз передам (це було написано коментарем в скарзі на мене"скарга на адміністраторів") проходить час і мене банять

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скам.332115/
  5. Дата походження: .10.10.2025
  6. Я не проти вернути гроші або передати рюкзак це взагалі не проблема,просто вийшло недорозуміння,дякую за увагу

Останнє редагування модератором:

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець, після того як гравець прописав угоду та вам було переслано 45 000 000 мільйонів ігрової валюти, ви відмовились приймати трейд та з часо поїхали з місця події, потім заблокували гравця в соціальних мережах де вели з ним переписку та видалили чат що підпадає під правило: Nonrp Шахрайство та отримали блокування на 6000 днів .
Очікуємо розгляду ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі