Розглянуто Забанили и кикали с канала просто так // Віктор Кінг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
42
Реакції
12
Бали
11
1. Discord сервер(-и): 03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Віктор Кінг
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: [L/Alliance] Вітя Коломойський ( chunga77 )
4. Суть звернення: Сидів на засіданні суду, пісіля чого хтось заходить в войс взагалі з несхожим голосом до мене та починає лаятись, після чого модератор мене кікає просто так, я заходжу непридавши цьому уваги, потім знову мене кікає просто так, я зайшов і поцікавився за що він мене кікає на що почув відповідь, "За нецензурну лайку" я почав говорити що не вживав нецензурну лайку і подам скаргу на нього, після чого він "ухмильнувся" та сказав це погроза модератору? Я відповів, "Якщо для тебе прямий текст це погроза тоді так" Та роздратований вийшов з каналу щоб подати скаргу, під час написання скарги прийшло повідомлення що мене забанили на 3 години в діскорді, ПРОШУ ПРИЙНЯТИ МІРИ ДО ЦЬОГО МОДЕРАТОРА, ПРОСТО ТАК КІКАТИ ТА БАНИТИ ЛЮДЕЙ!
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання: 14.07.2026 (На 3 години бан)

Вкладення

• 12222.PNG
    12222.PNG
    790.1 Кб · Перегляди: 16

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
298
Реакції
259
Бали
123
Вітаю!

Розберемо ваше звернення по пунктах:
1. З голосового каналу Вас
кікав не Віктор кінг.
2. Від вас були негативні висловлювання, які могли спричинити до порушення судової дисципліни , проте це було
пунктом 1.1 , а не 7, який був виданий модератором.
3. Термін виданого Вам покарання був завеликий та не відповідав тому, що вами було сказано, проте
порушення все одно є.
Отже, порушення від Вас було, проте модератор видав покарання на завеликий термін і не з тим пунктом, тож з ним
було проведено бесіду.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі