Відмовлено Забанили на 6000 діб | Для Владислава Савочкіна особисто вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Холлі Моллі༒

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
411
Реакції
349
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Надія Щаслива
  3. Суть скарги: Мені видали Бан 13.03.2024 за продаж віртів, пізніше видалили акаунт.
    Так, це дійсно було. Я справді продавала і я знала, що за це я можу отримати покарання. Але провівши понад місяця без гри, я зрозуміла, що зробила величезну помилку. Мені справді дуже шкода, що я цим займалась.

Я намагалась знайти альтернативну гру, але всі були гірші в рази, справді. На інших серверах також намагалась грати, але я вже не поверну тих друзів, з якими я познайомилась на сервері "Центральна Україна". Я грала майже рік, відіграла понад 2 000 годин. Скільки було приємних моментів в грі з друзями та з простими гравцями. Я дуже шкодую, що цим займалась. Але в мене була складна ситуація. Я не знаю, зможете ви повірити мені чи ні. Моя мама 7 вересня лягла у лікарню. Оскільки я навчаюсь у 11 класі, у мене багато репетиторів. Гроші терміново потрібні були. Тому, можливо через це я і продавала. 10 квітня мамі стало краще, тому вона вдома і може працювати. Тому я таким вже більше ніколи займатись не буду.

Мені вже складно уявити життя без цієї гри. Справді. Я вже звикла кожного вечора заходити з друзями до гри й дуже скучила за цим почуттям.

Я прошу вибачення за цей проступок і клянусь Богом, я таким ніколи вже не буду займатись. Прошу Вас, Владиславе, розблокувати та відновити акаунт.

Дякую за увагу та приділений час.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 21.04.2024

Холлі Моллі༒

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
411
Реакції
349
Бали
68
1713655716034.png

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Аккаунт відновленню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі