Зачинено Заблоковані банківську карту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roman154525

Новий гравець
Реєстрування
17 Січ 2024
Дописи
35
Реакції
0
Бали
9
Доброго дня! Шановні адміністрації! Почему у мене до тех пор нету доступа банку мне сказали Президент і адміністрації откроють і нужно сплатити штраф не 5кк грн а 1кк грн іще четверга общалисть решали вопросом про заблоковані банківську карту без причини а потім сказали Президент сменился і нужно снова пе реєстрації бізнес я зробив 24.12.2024 а подавав аж полтора месяце раньше долго делали я не знаю почему они раньше не делали а потім сказали що нужно тепер решати вопросом по заблоковані банківську карту я це тоже подавав ні каких результати а потім я сплачував податків: Будуємо разом України! а зараз от Президент сказал перейти по ссилке как подавати звітність каждую неділю от суботу до понеділок все правильно заповняти. Я устал ждати розблокування банківську карту жду от 22.02.2025 16:36 я начал общаться адміністрації а потім 24.02.2025 16:04 у мене немає доступу банку я спросив почему у мене нет доступа банківську картку: Хм...странно зараз уточну і потім мне сказали зараз Президент прийдет і поговоримо ми все обяснили чем проблеми почему нужно Президент сменился і снова нужно пе реєстрації бізнес і потім розблокування банківську картку почему нельзя сделать навсегда поки не буде другой владелесь бізнесу і потім сказал вам откроють банк і ви сплатите не 5кк грн а 1кк грн вот так закінчився розговор! Дякую за увагу!

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю!
Скарга написана не по формі, створіть нову скаргу у відповідному розділі вашого сервер.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі