Зачинено Заблокував/Том Кенді/Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
129
Реакції
92
Бали
33
1.Адмн нік:Том Кенди
2.Особистий нік:Вільям Вілсон
3.Суть скарги: Даний адмін завжди мене садить в тюрьму без доказів мого порушення, на примір я їхав з тіпом на мотику і питав зачем він закував мене в стяжки і том кенді мене посадив за це хотя ніхто не був в стяжках, завжди мутить мене просто так , а коли мене тулять в зз то він мені мут дає за те шо я спитав чого він нічого не робить , за розговорр в ноці , і тільки шо дав бан за образу адміністрації бо я вже не стерпів того що він мене завжди гасить , я йому написав в діскорд але я не розумію до чого дс до гри, Прошу зняти с мене бан , і покарати цього адміна який завжди гасить мене , або якшшо я не правий що почав оскорбляти в дс , то прошу мене оскаржити і знизити трохи бан ,
4.Докази(відео/скрін) :

Тимур Волков

Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,956
Реакції
1,677
Бали
253

Вітаю, шановний Вільям Вілсон!

Давайте я вам роз'ясню за що ж я вам видаю покарання.🧐
Даний адмін завжди мене садить в тюрьму без доказів мого порушення,
Знати ви чи в мене є докази на ваше порушення чи ні ви знати не можете. Тому прошу в наступних ваших зверненнях на це не наголошувати.
на примір я їхав з тіпом на мотику і питав зачем він закував мене в стяжки і том кенді мене посадив за це хотя ніхто не був в стяжках
На той момент на вас була отримана скарга від гравця, на те що ви його безпідставно взяли в стяжки. Мною було зафіксовано так як ви його вели за собою в стяжках та посадили на мотоцикл, та просто возили. Тим самим ви порушили одне з правил викрадення а саме: ''Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі''. Та за це ви отримали покарання згідно нормативу.
завжди мутить мене просто так
В кожних покараннях у вигляді муту вписана причина покарання.
коли мене тулять в зз то він мені мут дає за те шо я спитав чого він нічого не робить , за розговорр в ноці ,
В той момент від вас надійшов репорт адміністрації на порушення від гравця а саме він вас DM-ить в Зеленій зоні. Але ви це репорт надіслали вже в кінці ситуації, а адміністратор не може покарати гравця не бачивши повної ситуації. Але я від вас в тій ситуації почув розмову в ноці. Та саме за це ви отримали покарання згідно нормативу.
і тільки шо дав бан за образу адміністрації бо я вже не стерпів того що він мене завжди гасить , я йому написав в діскорд але я не розумію до чого дс до гри,
В правилах UKRAINE GTA чітко прописано в 10-ому розділі, пункт #10.8 ''10.8 Заборонено ображати/погрожувати/розповсюджувати особисті дані про адміністрацію поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях, тощо (під це правило підпадає все що стосуєтся гри чи дій адміністратора).''.

Очікуйте відповіді на ваше звернення від ГА / ЗГА серверу.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
129
Реакції
92
Бали
33
Прошу зачинити мою скаргу , я зрозумів щр я не правий , і особисто вибачився перед адміністратором Том Кенді , я признаю що не правий, Можете теж запитати Тома Кенді , і якщо можливо то прошу вас оскаржити та знизити покарання, я каюсь за те що наговорив Тому кенді.

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
3,183
Реакції
4,307
Бали
213
Адміністратор відповідь надав. Також автор скарги попросив зачинити скаргу.

Ситуацію вирішено, скарга буде зачинена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі