Зачинено Заблокували дс 03 серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мадара Лют

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
121
Реакції
95
Бали
33
1. Discord сервер(-и): 03 2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot) JuniperBot: 3. Ваш особистий нікнейм у Discord:makar098258 4. Суть звернення:зм ене громадянин сміявся я йому здавив іспит на підвищиння та громодянин мій підполковник почав з мене сміятися потом я на писав полковник що підполковник з мене смієтя а потом підполковник як показував як ві н в мене приймав і спит в мене просто були малі знання по сбу і за тогго з мене п підполковник сміявся і я йому сказав шо я донього прийду і його на б.ю вибаччте за це слово але я не можу тирміти коли з мене сміютя я дуже сильно вибачаюс ь шо я сказав це не подумавши вибачте будласка але просто зрозумійте мене що я просто не поважаю коли з мене сміютьсться 5. Докази (скріншоти/відео): https://photos.app.goo.gl/ZMJanFK2gnKjjpmn6 6. Дата видачі покарання 02.11.2025

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,144
Реакції
794
Бали
253
Вітаю!

Покарання було видано вірно, оскільки ви погрожували користувачу фізичною розправою, що є серйозним порушенням правил Discord сервера.
Згідно з встановленими нормами, таку поведінку не можна виправдовувати навіть емоційним станом чи провокацією з боку інших осіб.

Покарання було призначено на 3 дні і має завершитися сьогодні.
Просимо надалі утримуватись від подібних висловлювань і дотримуватись правил спільноти.

[Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі