Матью Шляпа
ШляпаFamQ
- Реєстрування
- 12 Сер 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 16
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм: Маттео Екстезі
- Суть скарги:
я написав скаргу на лідера СБУ м.Києва, після чого видалили мою скаргу, та забанили форумний акаунт (назавжди) я би хотів розказати детільніше інформацію, але не знаю чи можна розповідати інформацію, тому я прошу, щоб мені відписали/написали в діскорд-matteoecstasy, там поговоримо про цю ситуацію, та давайте зараз поговоримо про розпал бунту, я не буду брехати, я хотів щоб лідера Сбу м.Києва зняли, так як є правила, навмисне слив адміністрації, також карається баном, но чому Олену не забанили ? коли вона слила 2 адміністраторів високих посад, а мене кинули в блокування на 1 місяць, через то що я написав: Поверніть Марію Веркут
Я хочу, щоб мені скоротили бан, або дали максимальний мут, або ж максимальний деморган.
так як я не знав що за теке банять ігровий аканут, так я знаю, що незнання правил не звільняє від відповідальності, але ніколи я не бачив, якщо написати щось на форумі, то банять ігровий акаунт майже на 1 місяць, тому я прошу вас не проходити повз цього, так як вже багато кого забанили.
НАДІЮСЬ ВИ ЗРОЗУМІЄТЕ КОЖНОГО - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
- Дата походження: 18.04.2024