Відмовлено Забнали за розпал бунту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матью Шляпа

ШляпаFamQ
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
16
Реакції
16
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм: Маттео Екстезі
  3. Суть скарги:
    я написав скаргу на лідера СБУ м.Києва, після чого видалили мою скаргу, та забанили форумний акаунт (назавжди) я би хотів розказати детільніше інформацію, але не знаю чи можна розповідати інформацію, тому я прошу, щоб мені відписали/написали в діскорд-matteoecstasy, там поговоримо про цю ситуацію, та давайте зараз поговоримо про розпал бунту, я не буду брехати, я хотів щоб лідера Сбу м.Києва зняли, так як є правила, навмисне слив адміністрації, також карається баном, но чому Олену не забанили ? коли вона слила 2 адміністраторів високих посад, а мене кинули в блокування на 1 місяць, через то що я написав: Поверніть Марію Веркут
    Я хочу, щоб мені скоротили бан, або дали максимальний мут, або ж максимальний деморган.
    так як я не знав що за теке банять ігровий аканут, так я знаю, що незнання правил не звільняє від відповідальності, але ніколи я не бачив, якщо написати щось на форумі, то банять ігровий акаунт майже на 1 місяць, тому я прошу вас не проходити повз цього, так як вже багато кого забанили.
    НАДІЮСЬ ВИ ЗРОЗУМІЄТЕ КОЖНОГО
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 18.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
3,183
Реакції
4,307
Бали
213
Ваш ігровий акаунт було заблоковано за розпал бунтів проти рішення керівництва та проти лідера фракції.

В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі