Розглянуто Забрали Водійські права без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маряна

Новий гравець
Реєстрування
19 Лип 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
Мій нік: Маряна Саинт 250660
Нік співробітника поліції: Олександр Кузніченко 234238
Дата порушення: 19.07.2026 14:26
Суть скарги :даний працівник поліції зупинив мене через те що я порушила правила і переїхала зустрічну смугу і виписав штраф у суму 28.500к і 114к я з цим згідна вчинила не правильно але через це забирати посвідчення водія вважаю неправильним ,коли я запитала чому ,працівник просто сів у машину і поїхав ,не надавши відповіді на моє питання чому він забрав посвідчення. Так як мене це образила я знайшла його діскорд і написала йому щоб він сказав причину у відповідь почула «Так захотів». На мою думку в таких органах мають працювати дорослі особи які можуть нормально пояснити причину і робити все по правилам а не так бо просто він так захотів.Так як в мене слабкий ПК і я не змогла записати відео ,але додам скрін переписки з діскорду .І в нього по правилам мало б залишитись відео . Я дуже буду вдячна якщо ви вияснити цю ситуацію тому що ми всі тут граємо для задоволення і таких випадків немає бути

Вкладення

• IMG_8481.png
    IMG_8481.png
    389.6 Кб · Перегляди: 36

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,414
Реакції
1,245
Бали
253
Вітаю, переглянувши докази в працівника НПУ, виношу наступний вердикт: з працівником НПУ було проведено бесіду, щодо вилучення водійського посвідчення, також працівник отримає дисциплінарне стягнення на посаді.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі