Розглянуто Забрали зброю неперевіривши ліцензію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кепі Жучков

тунтун сахур
Реєстрування
16 Бер 2024
Дописи
38
Реакції
65
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Кепі Жучков
2. Нікнейм порушника:Кирило Фомін
3. Назва організації порушника:СБУ
4. Суть скарги:не викликав адвоката по проханням конфіскував зброю не перевіривши лецензію та надав рошуки за несеня збброй хоча ліцензія є та надав не правдіві розшуки бо він мені видав за напод але я не наподав просто врізвся в них бо вони стояли посередині дороги. (02:03 почали конфісковувати та я не зміг відповісти бо мене замутили та не прерврили лецензію та почали забирати 04:30 посадили з рошуками яких небуло та не було продажі збройи.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):силка
6. Дата порушення:05.01.2026

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
454
Реакції
669
Бали
153
вітаю. по фактах: на тайм-коді 0:45 затриманому було тричі поставлено запитання про адвоката, але через відсутність відповіді процесуальні дії продовжено; щодо ліцензії - перебування гравця в режимі мьюту унеможливило встановлення походження зброї, тому, за фактом непідтвердження законності володіння на місці, було інкриміновано статтю за її незаконне носіння

Кепі Жучков

тунтун сахур
Реєстрування
16 Бер 2024
Дописи
38
Реакції
65
Бали
23
вітаю. по фактах: на тайм-коді 0:45 затриманому було тричі поставлено запитання про адвоката, але через відсутність відповіді процесуальні дії продовжено; щодо ліцензії - перебування гравця в режимі мьюту унеможливило встановлення походження зброї, тому, за фактом непідтвердження законності володіння на місці, було інкриміновано статтю за її незаконне носіння
мут було видано при рп бо адмінистратор втручився в рп и що ви мене замутили адміном шоб канфіскувати

Євгеній Вінчестер

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2023
Дописи
77
Реакції
61
Бали
23
Вітаю
Зі сторони правил проекту порушень не виявив
Але за порушення законодавчої бази ви можете подати скаргу до прокуратури
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі