Бавікс Набанов
bavix
- Реєстрування
- 25 Вер 2022
- Дописи
- 235
- Реакції
- 179
- Бали
- 43
1. Клан тохіс
2. Бавікс Макалістер
3. багато порушень зі сторони клану, меньше чем за місяць, у клана дарк за 2-3 місячні скарги вже видялали клан, також до 1 оновлення хотіли видалити клан, але чому не видалили???? Зробіть обнулення аккаунту андрії блащіні, як лідеру клану, ТАК САМО БУЛО У КЛАНІ ДАРК.
4.
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
forum.ukraine-gta.com.ua
ПРОШУ ПОСТАВИТИ ЛАЙК АБО ДОДАТИ ДОКАЗИ НА ПОРУШЕННЯ КЛАНУ!
2. Бавікс Макалістер
3. багато порушень зі сторони клану, меньше чем за місяць, у клана дарк за 2-3 місячні скарги вже видялали клан, також до 1 оновлення хотіли видалити клан, але чому не видалили???? Зробіть обнулення аккаунту андрії блащіні, як лідеру клану, ТАК САМО БУЛО У КЛАНІ ДАРК.
4.
Схвалено - корпоративна скарга на Sokaya
1. Нікнейм гравця: Хенсо Кензо, Мэттью Кензо 2. Особистий нікнейм: Олекіі Хмельницкій 3. Суть скарги: приїжджають сокаї в бункер дніпро і вбивають нас і Хунта 4. Особисті докази (скриншот/відео): Тайм код: 00:20 Тайм код: 00:13 5. Дата порушення: 06.01.2023
Схвалено - Марія Блащина /// Нарушение правил МП
1. Нікнейм гравця: Марія Блащина 2. Особистий нікнейм: Артем Литвин 3. Суть скарги: Было мп только на холодном оружии, но она достала "калаш" и начала стрелять по людям. 4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 01.02.2023 Тайм код: с 30-й секунди
Схвалено - Денис Пупс Toxic ДБ+ДМ ЗЗ
1. Нікнейм гравця: Денис Пупс 2. Особистий нікнейм: Олексіі Хмельницкій 3. Суть скарги: стояв біля бункера і під'їхав токсик і убив мене 4. Особисті докази (скриншот/відео): ( Тайм код 0:20) 5. Дата порушення: 11.01.2023
Схвалено - Ухід від рп
1. Нікнейм гравця:Богдан Муравський(3019) 2. Особистий нікнейм:Томми Савельев 3. Суть скарги:привезли человека в оделение сбу потому что человек напрявлял оружие на мирных жителей мы естественно среогировали и отвезли человека до отделения разбераться но человек решил сделать уход от рп и это...
Схвалено - Тоxic нон рп ДМ
1. Нікнейм гравця :Павло Шухевич 2. Особистий нікнейм: Ярослав Поляков 3. Суть скарги: ДМ як вони дізнались з якого я клану де РП навіщо тоді його відгрують в організаціях РП хай теж просто садять. 4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 13.01.2023
Схвалено - Пауло Лоуренс / ДМ, НОНрп
1. Нікнейм гравця: Пауло Лоуренс 2. Особистий нікнейм: Нікі Кілл 3. Суть скарги: Їхала по своїх справах, по мені відкрили вогонь просто так. Авто тоніроване, гравці не могли знати що я в клані. Вони відкрили вогонь побачивши мій нік, чим порушили МГ, а саме використали нонрп інформації, тому що...
Схвалено - DM ZZ, мг, мати, образи
1. Нікнейм гравця: Мишаня Бандера, Рохан Куша, Вадім Тохіс, Евген Жучок, Марія Блащина, Леха Арестович, Анка Дуня, Катерина Войтенко (ДМ ZZ), Микола Бурундук (образи у чаті+капс), Максим Гарбузюк (мг у чаті), Андрій Блащина (мат в гс), Павло Іванович (мг, ведь он уже умер) 2. Особистий нікнейм...
Розглянуто - Дімаc Тохіс / ДМ ЗЗ
1. Нікнейм гравця: Дімаc Тохіс 2. Особистий нікнейм: Лео Галанте 3. Суть скарги: ДМ ЗЗ 4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 20.01.2023
Розглянуто - DM in ZZ Дарія Райська
1. Нікнейм гравця:Дарія Райська 2. Особистий нікнейм:Пупсик Пупсикович 3. Суть скарги: так как недавно был капт клан саинтс заабрал картель но токсики обиделись и решили приезжать вместе с кланом сокая на картель и нас дм я решил постоять посмотреть что да как просто стоял в зз и сама Дарія...
Розглянуто - РДМ токсик
1. Нікнейм гравця: Дарія Райська, Денис Райський, Генана Кензо 2. Особистий нікнейм: Артем Рашевський 3. Суть скарги: РДМ, РК 4. Особисті докази (скриншот/відео): Додаю тайм-коди: 1. 0:52, 1:53, 2:54, 5:51. 5. Дата порушення: 22.01.23
Схвалено - ДМ ЗЗ + СК В Картеле Андрій Блащина
1. Нікнейм гравця: Андрій Блащина 2. Особистий нікнейм: Володимир Поляков 3. Суть скарги: СК+ДМ ЗЗ в картелі 4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 20.01.2023
Схвалено - DM / Пауло Лоуренс[6935]
1. Нікнейм гравця: Пауло Лоуренс[6935] 2. Особистий нікнейм: Микита Стернюк 3. Суть скарги: На записі бачимо гравця Пауло Лоуренс, що ДМ-ив. Його напарник як бачимо також збирався ДМ-ти, але не встиг. Також продивившись скарги на даного гравця, бачимо, що це не перший раз -...
Схвалено - Мирон Старк | Ухід від РП
1. Нікнейм гравця: Мирон Старк 2. Особистий нікнейм: Павло Дурнєв 3. Суть скарги: Зупинили гравця, він вийшов з гри 4. Особисті докази (скриншот/відео): Тиц 5. Дата порушення: 25.01.2023
Очікування - Пауло Лоуренс , Женя Гринник, Арсеній катана / дм + дб + стрімснайп
1. Пауло Лоуренс , Женя Гринник, Арсеній катана 2. Бавікс Макалістер 3. Пауло Лоуренс задавив гравця після чого відкрив вогонь просто так, також, 2 машини токсіків, не могли знати де я, в цей час я вів стрім. 4. тайм код 12.00
ПРОШУ ПОСТАВИТИ ЛАЙК АБО ДОДАТИ ДОКАЗИ НА ПОРУШЕННЯ КЛАНУ!
Останнє редагування модератором: