Розглянуто Загальна скарга на неоф. організації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Краб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
65
Бали
63
1. Нікнейм гравця: Всі ОПГ
2. Особистий нікнейм: Від імені всіх оф організацій
3. Суть скарги: Перевищені можливості і дозволи у ОПГ. Раніше було дозволено робити облави біля кланових підвалів і тд. Їх заборонили але залишається дозволеним робити облави на НПУ/СБУ/ЗСУ . Потрібно збалансувати дозволи бандам бо вони себе почувають занадто недоторканими.
4. Особисті докази (скриншот/відео): (міліон скарг на форумі)
5. Дата порушення: завжди.

Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
171
Реакції
228
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Всі ОПГ
2. Особистий нікнейм: Від імені всіх оф організацій
3. Суть скарги: Перевищені можливості і дозволи у ОПГ. Раніше було дозволено робити облави біля кланових підвалів і тд. Їх заборонили але залишається дозволеним робити облави на НПУ/СБУ/ЗСУ . Потрібно збалансувати дозволи бандам бо вони себе почувають занадто недоторканими.
4. Особисті докази (скриншот/відео): (міліон скарг на форумі)
5. Дата порушення: завжди.
Ало, нам скоро ничего нельзя будет зделать, так как каждая обнова это в госки новые скины новый транспорт, а в неоф обнову только обещают, нам запретили нападать на бп, вам разрешили без отыгровки оружее доставать, и вы ещё хотите облавы на картели и на бункеры, вы чё, нам на картель не могут добавить аптечку и еду, хотя сколько раз об этом просили.
КЕНЗО ПРОТИВ

Вова Краб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
65
Бали
63
Ало, нам скоро ничего нельзя будет зделать, так как каждая обнова это в госки новые скины новый транспорт, а в неоф обнову только обещают, нам запретили нападать на бп, вам разрешили без отыгровки оружее доставать, и вы ещё хотите облавы на картели и на бункеры, вы чё, нам на картель не могут добавить аптечку и еду, хотя сколько раз об этом просили.
КЕНЗО ПРОТИВ
Так пишіть хай добавляють аптечку, суть в тому що я в відділку СБУ можу вмерти бо комусь щось не подобається. Не має так бути що в СБУ СБУшники неможуть нічого зробити бо персоналу невистачає

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Уже и так много поменяли для ОПГ, урезали правил и зажали по ним. (1гос = 2 опг, правила похищений... и тд.). Я тут с самого начала, имею право на такой анализ.

В последней обнове ОПГшникам не добавили ничего!

Вам ГОСникам: скины, машины, новую механику(оружие, команды через TAB и тд., шипы, гранаты)

Разрешили вам не отыгрывать РП в мелочах.

Так у меня возникает вопрос, чего вы ноете?? Или вы уже на шею садитесь тем, кто за вас топит ?)))

Может все проблемы от того, что у вас нет никакой организации и желания развиваться? Вы топите каждый сам за себя, у вас нет коллектива. Отсюда и вытекает ваша слабость(никого не хотел обидеть).

Мы сильнее, дружнее, умнее. В этом наша сила. ❤️‍?

И хватит ныть пацаны

Янг Уолкер

Unsurpassed Сasual Dating True Females
Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
112
Бали
36
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site
Так пишіть хай добавляють аптечку, суть в тому що я в відділку СБУ можу вмерти бо комусь щось не подобається. Не має так бути що в СБУ СБУшники неможуть нічого зробити бо персоналу невистачає
Значить таке сбу шо персоналу не хватає

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

По перше напади на ЗСУ/СБУ/НПУ кланам заборонено робити без дозволу слідкуючої адміністрації (вони вже отримували покарання за це)
По друге у кланів багато обмежень, наприклад, нещодавно було введено заборону нападати на блок-пости якщо там працюють гравці держ фракцій.
У працівників держ. органів є набагато більше можливостей ніж у кланів.

Щодо вашої скарги немає доказів та нікнеймів порушників.

Можу також сказати що на цьому тижні за деякими кланами встановлений посилений контроль, за усі порушення скоєні ними будуть видаватися х2 сроки покарань, у випадку серйозних порушень гравці будуть отримувати бан.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі