Розглянуто Загальне звернення на розгляд Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Барни Росс

Козак
Реєстрування
23 Чер 2025
Дописи
5
Реакції
15
Бали
6
1. -
2. Барни Росс
3.
Звернення до Керівника

Вітаю всіх гравців і адміністраторів, які переглядають це — не те що скаргу, а зміни в правилах.

Недавно я перейшов грати на 05 сервер. Тут було багато друзів у держструктурах, ну і звісно, я вирішив повернутись та пішов у СБУ. За цей нелегкий час я навіть встиг побути на замці СБУ. За свої порушення я нічого не кажу та не виправдовуюсь — я згоден з покаранням.

Але перейдімо до причини цих порушень.

У грі просто-напросто кожен клановець, як і в кожного, звичайно, є зброя. Та стріляючи по іншим — вони псують атмосферу гри. І, звичайно, хто має їм протистояти? Правильно — держструктури. В яких переваг над ними взагалі немає — ні в кількості, ні системно.

Перейдімо до переваг:

Перше — це скіни. У клановців багані є (які швидко крутяться, якщо ви розумієте, про що я). Також додаткове ХП — як від клану, так і від алко, так і від «петрушки», які дають буст +50 ХП. І хілка дуже сильна.

Якщо говорити про нас — то нам ніяких хілок та буста +ХП не дають. У реаліях же — взагалі не так. Але не будем про реальне життя, бо це все-таки гра. Але ж баланс взагалі порушений — і 1 клановець може спокійно вбити 2–3 держслужбовців.

На все це адміністрація — як головна, так і старша — дивиться спокійно. Та вже всі звикли, що держструктури — просто ніхто, і їх щемлять всюди і завжди, якщо говорити про одиночне ПВП і т.д.

Якщо подивитись, скільки клановців і самих кланів, і порівняти з держструктурами — ви побачите дуже великий дисбаланс. Я розумію, моя "скарга" нічого не дасть і нічого не зміниться, але просто хочу, щоб ви знали, як це — зі сторони держструктур бути. І чому їх так мало.

Після того, як ми всі в держструктурі — включаючи моїх друзів та звичайних співробітників — всі одноголосно кричали, що клановці постійно роблять херню (туди не входить РП і т.д.), а просто катаються та тулять всіх держструктур — на що адміністрація видає 60 хвилин деморгану — та безлад продовжується далі.

Далі — з усіх 10 затриманих клановців (з Божою поміччю), 9 із них просто-напросто ливають з гри. Їм це нічого не коштує: отримають варн, який потім просто знімуть — і далі гратимуть зі спокійною душею, наче нічого й не було.

Причини нас тулити їм не потрібні. І, судячи з цього, потрібно було якось вибиратись з цього становища.

Та враховуючи те, що СБУ, як я зрозумів, просто терплять, та нічого не можуть зробити навіть сказати лишнє слово вони просто як афк стоять—зі слів багатьох гравців.

Але пам’ятаючи часи, коли я почав грати — був баланс, та навіть держструктури переважали інколи кланів. А зараз — просто бесконечний афк-фарм: як зброї, так і нарко. І з цим нічого не можливо зробити, бо системно клановці переважають держструктури.

І хто за нами може стояти? Звісно — тільки адміністрація, яка діє згідно правил гри. Але вона нічого не робить для балансу або хоча б якоїсь допомоги.

Те саме й по ВЧ, де після 00:00 з держструктур буквально нікого немає, крім мене та мого друга. Іноді бувають поодинокі ЗСУ. Але клановців штук 10–20. І бували випадки, коли сама адміністрація брала участь у відбитті ВЧ. Це дуже добре. Але з іншого боку — це показує, що в держструктурах немає кому відбивати.

І переваг для держструктур на ВЧ також немає, крім РК, на яке адміністрація закриває очі. Ну і, звісно, ВЧ — це як полігон, на якому держслужби виходять зазвичай у 2–3 рази меншою кількістю, ніж самих клановців. Ну і результат ви самі знаєте.

За всі ці дні, які я пробув у держструктурі, та можна сказати — понаблюдав за системою гри, я можу сказати — і не тільки я — що:
Держструктури в плані оборони чи нападу — просто ніхто. І їх щемили, щемлять і будуть щемити, якщо ви з цим нічого не будете робити.

Особливо питання до ГС Держ, який з цим нічого не робить та ніяк не може надати переваг ні в якому напрямку. Я його не те щоб критикую, але варто б задуматись над його діями щодо держструктур. І, можливо, взяти моє звернення до уваги та щось змінити у цьому напрямку. А не сидіти та просто залишати як є, не звертаючи увагу.

Тому надіюсь, на це звернення буде хоча б якась аргументована відповідь, або хоча б натяк на те, що ви зрозуміли, що я хотів до вас донести — без негативу.

4. -
5. 01.07.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Особливо питання до ГС Держ, який з цим нічого не робить та ніяк не може надати переваг ні в якому напрямку. Я його не те щоб критикую, але варто б задуматись над його діями щодо держструктур. І, можливо, взяти моє звернення до уваги та щось змінити у цьому напрямку. А не сидіти та просто залишати як є, не звертаючи увагу.
Вітаю, так як текст який я цитую адресований мені - даю відповідь.
Неодноразово піднімалось питання щодо можливості додавання "бустів" для державних структур. Тому, питання вже достатньо давно в процесі обговорення.
Перед тим як почати писати, що я "нічого не роблю і не даю ніяких переваг" дізнайтесь та обговоріть це. Але для чого? Якщо можна просто текстом знецінити роботу іншої людини. Обов'язково всім колективом "задумаємось над моїми діями в державних організаціях".
Дуже жалко, що за свій короткий термін ви цього не побачили та не хотіли дізнатися.
Чекаємо відповіді від головної адміністрації.

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
Вітаю, так як текст який я цитую адресований мені - даю відповідь.
Неодноразово піднімалось питання щодо можливості додавання "бустів" для державних структур. Тому, питання вже достатньо давно в процесі обговорення.
Перед тим як почати писати, що я "нічого не роблю і не даю ніяких переваг" дізнайтесь та обговоріть це. Але для чого? Якщо можна просто текстом знецінити роботу іншої людини. Обов'язково всім колективом "задумаємось над моїми діями в державних організаціях".
Дуже жалко, що за свій короткий термін ви цього не побачили та не хотіли дізнатися.
Чекаємо відповіді від головної адміністрації.
Так якщо це питання давно піднімалося коли це має бути в 5.0 коли вже у госці по 3 чоловіка буде?? Також не бачу що прям імено до вас було звернення🙌

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Пропозиції щодо додавання "бустів" для державних структур, а також інших покращень активно передаються та розглядаються, всі проблеми/пропозиції гравців опрацьовуються, очікуємо наступних оновлень гри !

Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас є конкретні ідеї, пропозиції - для цього є спеціальний розділ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі