Розглянуто Закон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
227
Бали
81
  1. Нікнейм гравця: Президент 04
  2. Особистий нікнейм: Метт Нокс
  3. Суть скарги: людина прийняла абсолютно безглуздий закон, якого немає на жодному сервері . Чому люди повинні це терпіти і мовчки з цим погоджуватись? Навіть коментарі на форумі закрили. Мені абсолютно все одно хто президент і я не маю цілі зливати людей з посади, але хай їхні дії регулюються вищим керівництвом, ГС Держ, ГА, ЗГА. Який нам інтерес віддавати кожного дня по 10% з бізнесу, де взагалі таке є, президент загрався і забув, що це просто гра? Ще й робити звіти, для мене особисто це не проблема, а для гравця якому 10 років і він купив бізнес це буде дуже великою проблемою. В кожного з нас є набагато важливіші справи - робота, навчання і тд. Пропоную не робити безглуздих дій, бо логічно, що бізнесмени будуть підіймати ціни на товари або закривати свої бізнеси, а з конфіскуванням бізнесу це взагалі цирк.
  4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Закон-про-оподаткування-бізнесів.161500/
  5. Дата порушення:26.04.24

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
Вітаю!
Переношу вашу скаргу до відповідного розділу!

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, дії президента керуються керівництвом сервера та я повністю в курсі всіх деталей даного закону. Більше того , подібна система згодом буде введена на всіх серверах UKRAINE GTA. Проте хочу зазначити , що даний закон проходить тестовий етап, та буде доповнюватись/змінюватись.

Гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі