Розглянуто Закон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Добрий

Новий гравець
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Доброго дня мій Нікнейм: Александр Бандера 4055 хочу звернутися до вас з проблемою. Я працював в інкасації на мене з напарником здійснився напад. Нікнейм бандита: Давид Кузьменко 1336 в нього була спроба нас підрізати але в нього це не вдалося ми зупинилися на загрузку і він почав вимагати гроші напарник викликав поліцію але ніхто не їхав, я його пристрелив. І мені за це дало статтю 1.4 та 1.1
Докази про статтю в мене є а про напад немає. Я б хотів що я не був в розшуку тому що я законослухняний громадянин соц. рейтинг в мене 117 але був 126
Отож прошу прийняти міри і зняти мене з розшуку тому що я вимушений був вистрелити. Дякую

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Добрий вечір! Розшук зняти неможливо! Зверніться до поліції або СБУ та відсидіть срок!
Гарного вечора!)

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,499
Реакції
3,091
Бали
253
Доброго дня мій Нікнейм: Александр Бандера 4055 хочу звернутися до вас з проблемою. Я працював в інкасації на мене з напарником здійснився напад. Нікнейм бандита: Давид Кузьменко 1336 в нього була спроба нас підрізати але в нього це не вдалося ми зупинилися на загрузку і він почав вимагати гроші напарник викликав поліцію але ніхто не їхав, я його пристрелив. І мені за це дало статтю 1.4 та 1.1
Докази про статтю в мене є а про напад немає. Я б хотів що я не був в розшуку тому що я законослухняний громадянин соц. рейтинг в мене 117 але був 126
Отож прошу прийняти міри і зняти мене з розшуку тому що я вимушений був вистрелити. Дякую
Вітаю, про це відомо. В скорому часі проблема повинна бути усунена
Нажаль розшук зняти неможливо, він зникне у вас сам на протязі 24 годин, якщо ви не будете робити індентичні порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі