Відмовлено Закриття теми

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Снайпс
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Мені дуже цікава, логіка адмінів в цій грі та форумі, як я можу оскаржити якесь рішення, якщо у грі не можно спорити з адміном, требувати якісь докази, звинувачувати і так далі, добре чому ця можливість також зникає на форумі якесь конструктивне спілкування, та можливість задавати питання адміністратору, просити також надати докази його слів, можливість приводити інші факти. Чому до того як саме рішення було прийняте адміністратор, на ЯКОГО БУЛА ПОДАНА жалоба, сам закриває тему, щоб я не міг йому якісь задати питання офіційно, на форумі. Всі адміні у грі оруть, НЕПОДОБАЕТСЯ ЗВЕРТАЙТЕСЬ НА ФОРУМ, ну так я звернувся, чому він закрив тему, ще до оголення рішення, що я нічого написати да додати не можу???? Я хочу щоб цей "адмін" надав мені докази що увсіх "нормально" сервера працював і докази того що ,те відео, яке я виклав є підробкою по його словам.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дуже-цікавий-бан.272414/
  5. Дата походження: 19.03.2025р

Останнє редагування модератором:

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
Не думай Снайпс, покажи мені відео, де у всіх все норм працювало, бо виходить мої докази в вигляді відео, против твоїх слів "у всіх все збс було". Тому скинь мені сюда докази, а не із воздуха слова бери. С вашою логікаю що це взагалі важаєтся за дм, на зліт взагалі краще не ходити, бо не дай бог когось один раз ударишь випадково, і Владосік Снайпс на ковре самолете прилетить і дасть бан. Боже я мемуари можу писати як адміністрація, з приходом однієї людини мені дуже набридла і сильно душнить ігровий процесс, де доказати вину і неправоту адміна, дуже складно. Особливо сподобалось де Одна людина на Дмитришина жалобу накатала, і сам дмитришин на цю скаргу рішення приняв, і відповів. І так не перший раз і мхо не він один))))). Дуже чудово, коли сам підозрюваний замість так званого "судьї", сам собі вирок робе і далеко не обвинувачувальний вирок. Мені досі не відповів керівник що таке Офф топ форумі, за який мене дмитришин на неділю тут на форумі забанив.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі