Розглянуто Закритя тікету хоть я ще не вспів договорить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
55
Реакції
10
Бали
13
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @dimkaaaalll
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): 221017

3. Ім'я та прізвище оператора: Тая Лайтова

4. Суть зверненн
я: Доброго вечора шановна технічна підтримка! Звертаюсь до Вас щоб Ви поговорили з модераторкою, щопід час тікету закривать його не треба коли я ще не докінця догооворив. Я ще не докінця договорив а вона закрила тікет, + чучуть нагрубила словом А ви як читаєте? Хоть я їйсказав по фактам чим вона читає. Я з самого початку писав крупним текстом, що я переустанавлював гру, а вона написала попробуйте переустановити гру(да мене чутка бомбонуло) я їй казав по фактам і хотів ще запитати питання а вона закрила тікет

5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата порушення/блокування створення звернень:11.05.25.

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Нам прикро що у Вас відбувся невдалий досвід вирішення ігрової проблеми.

Оператор мав переконатись у виконанних Вам дій з рекомендацій які були їй надані Вам.

Перевіривши повне листування, оператором були проігноровані перевірки налаштувань графіки гри, які у Вас встановлені і з якого моменту проблема почала проявляти себе. З чим і провели роботи по покращенню якості обслуговування.

Зазвичай біління інтерфейсу має різні причини, як індивідуально судячи з характеристик (а частіше виникає саме з інтегрованими відеокартами Intel і разом з мобільною дискретною відеокартою теж від Intel Arc A серій), так і дійсно глобально, як це було з прикладом результатом виходу оновлення 2.9 у перші дні.

Зазначимо також, що операторам не є можливо бачити чи Ви дісно пишете йому прямо зараз, чи ні, оскільки це функціональне питання до роботи ботів самим Telegram як соцмережі. Тільки факт того що Ви надіслали остаточне повідомлення.

В Вашому випадку є 4 можливі варіанти рішення проблеми:

1) Актуалізація драйверів відеокарти Intel Iris Xe Graphics до останньої версії (на момент надання відповіді це версія 32.0.101.6790) або більш краще перевірити сам ноутбук, згідно з сайтом виробника пристрою, яким користуєтесь, на наявність останніх оновлень конкретно під Ваш пристрій. Поліпшення графіки до самого мінімуму в меню ESC — Налаштування — «Графіка» і підвищення пріоритетності процесу на «Високе» у останній вкладці «Додаткові», та на сервері, в меню на кнопку О — «Шестерня» вимкнувши всі опції графіки, дальності всіх промальовувань та відображення аксесуарів. І спостерігати за поведінкою гри. Якщо зрозумієте що все добре, поступово потім поверніть собі ті налаштування, які Вам потрібні, але не перевищувати їх показники, оскільки інтегрована графіка в процесорі не є кращим рішенням для гри і можуть бути питання.

2) Якщо це не допомогло Вам, скористайтесь цим рішенням проблеми. Головне щоб гра і лаунчер не працювали на той момент.
Вам потрібно завантажити архів з Google диск за цим актуальним посиланням на момент надання відповіді:

Архів відкривати або через програму Winrar або 7zip.
Папка game має бути повністю замінена на Вашому диску, де визначали шлях встановлення папки UKRAINEGTA.

Більш детальніше за цією відеоінструкцією:

3) Якщо дія з архівом Вам не допомогло, залишається очікувати наступного оновлення гри і перевіряти на зникнення проблеми.

4) [ОПЦІОНАЛЬНО]: Якщо друга дія Вам не допомогла і третя дія не дала Вам результатів, на Ваш розсуд, рекомендується частково в налаштуваннях ОС Windows програмно або повністю повернути ОС Windows до заводських налаштувань, зберігши інші не системні особливі Ваші файли у окремому сховищі (USB флешка, зовнішний жорсткий диск або хмарне сховище). Деталі за цим клікабельним посиланням — тиць.

У разі якщо не готові до виконання цих дій і маєте інший пристрій, що має окрему дискретну відеокарту — перевірте на ньому працездатність гри і порівняйте як на Вашому основному ноутбуці це працює.

Заводська версія ОС Windows у більшості випадків усуває старі локальні проблеми які можуть теж впливати як на гру, так в і цілому в системі. Після цих дій повторно актуалізувати драйвера всіх компонентів від виробника Вашого пристрою, завантажити UKRAINE GTA, повторно виконати дії з налаштуванням графіки у першому варіанті рішення і перевіряти.

Якщо і після цих дій проблема не зникне, зверніться повторно до технічної підтримки у Telegram, повідомивши більш детальніше операторам у реальному часі і за умовою наявності на це вільного часу:
Сподіваємось ці варіанти допоможуть Вам у вирішенні проблеми.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі