Розглянуто Замовлення.Твінк. вбивства на зльоті. Дуже прошу переглянути цю скаргу ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аліта Бланш

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
107
Реакції
66
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Немає.
  2. Особистий нікнейм: Аліт Бланш
  3. Суть скарги: Під час зльоту будинків я перебувала на місці. У певний момент під'їхала невідома дівчина з ID 137248 і відкрила вогонь. У мене є вагомі підстави вважати, що це було навмисне замовлення з твінк-акаунту.
    Прошу звернути увагу на те, що вона стріляла прицільно в одну точку, конкретно по мені. Я, ймовірно, заважала гравцю, який знаходився позаду, захопити точку. Після моєї смерті цей гравець заявив, що я нібито зробила на нього замовлення.

Дуже вас прошу перевірити акаунт дівчини з ID 137248:
    • Часи входу цього гравця на сервер в цей період
    • Чи часто цей гравець заходить онлайн, чи справді активно грає, або ж це акаунт, створений виключно для цього інциденту чи подібних ситуацій.

Окремо хочу підкреслити, що на зльотах будинків, бізнесів та квартир ДМ не дозволений, але проходить урон, це створює вкрай негативну атмосферу на сервері. Це руйнує ігровий процес та унеможливлює чесну конкуренцію. Прошу вас звернути на це більше уваги та можливі рішення для цього у майбутньому

Будь ласка, перевірте цю ситуацію, акаунти гравців та вжийте необхідних заходів для запобігання подібним інцидентам у майбутньому. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
  5. Дата походження: 31.12.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі