Любомир Пасічний
Колишній Адміністратор | 01
- Реєстрування
- 4 Лют 2023
- Дописи
- 323
- Реакції
- 58
- Бали
- 31
1. Сервер у діскорді:
Центральна Україна 01
2. Нікнейм теха:
Не володію інформацією
3. Особистий нікнейм (Discord): dushka6666
4. Суть скарги:
Шановні учасники форуму,
Звертаюся до вас із проханням стосовно блокування мого облікового запису у Discord з нікнеймом dushka6666. Після цього блокування я сподівався, що це тимчасова ситуація, а не вічний захід, і тому не вживав жодних додаткових дій.
Нажаль, не маю чіткої інформації щодо причин цієї блокування, оскільки це сталося деякий час тому, і я вважав, що це тимчасова ситуація. Якщо ж це є помилковим уявленням і мій обліковий запис було заблоковано назавжди, я б хотів вирішити цю проблему.
Зараз я бажаю повернутися до користування Discord для спілкування, отримання новин та участі в спільноті. Буду вдячний за будь-яку допомогу щодо розв'язання цієї ситуації.
Дякую за вашу увагу та можливу підтримку.
З повагою,
Любомир Пасічний
5. Доказ: (скриншот/відео):
Мій профіль Discord
6. Дата походження:19.12.2023
Центральна Україна 01
2. Нікнейм теха:
Не володію інформацією
3. Особистий нікнейм (Discord): dushka6666
4. Суть скарги:
Шановні учасники форуму,
Звертаюся до вас із проханням стосовно блокування мого облікового запису у Discord з нікнеймом dushka6666. Після цього блокування я сподівався, що це тимчасова ситуація, а не вічний захід, і тому не вживав жодних додаткових дій.
Нажаль, не маю чіткої інформації щодо причин цієї блокування, оскільки це сталося деякий час тому, і я вважав, що це тимчасова ситуація. Якщо ж це є помилковим уявленням і мій обліковий запис було заблоковано назавжди, я б хотів вирішити цю проблему.
Зараз я бажаю повернутися до користування Discord для спілкування, отримання новин та участі в спільноті. Буду вдячний за будь-яку допомогу щодо розв'язання цієї ситуації.
Дякую за вашу увагу та можливу підтримку.
З повагою,
Любомир Пасічний
5. Доказ: (скриншот/відео):
Мій профіль Discord
6. Дата походження:19.12.2023