Розглянуто Заскамили на скін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Хуст

Новий гравець
Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
14
Реакції
3
Бали
6
Ваш нікнейм: Роман Хуст
2. Нікнейм адміністратора: - Тетяна Делігіоз
3. Суть скарги: Доброго дня. У мене відібрали скін який я придбав на цр за 8 кк .
Сьогодні на цр підійшла до мене адміністратор Тетяна. Побачила у мене на прилавку скін який каже по її словами є заборонений в грі . Я сказав її що я його купив за 8 кк на цр . Вона мені відповіла що затрачені мої кошти мені повернуть . Я їй передав скін без ніяких доказів хоча вона мала відео фіксацію . Приблизно через 5 минут вона повернулась і сказала що їй Вікторія Кезима каже щоб вона мені дала 200 к . І якщо щось не подобається вони мене можуть кинути в бан на 60000000 Днів . Одним словом на максимум . І все . Коли мене начали гравці питати що трапилось я начав їм розказувати Тетяна зразу мені дала мут на 60 хвилин.
Якщо цей скін заборонений чого його невидалять у всіх гравців щоб не було більше таких проблем .
Прошу повернути мені мої кошти за які я його купив або видати інший скін . Дякую
4.передивіться логування
5. Дата порушення: 13.07.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,117
Реакції
1,268
Бали
253
Вітаю
Адміністратор неодноразово повідомляв вам, що за цей скін ми можемо виплатити компенсацію лише в розмірі 200 000. Ви не погодилися з цією сумою
Також, в разі подальшого спілкування з адміністрацією в такому тоні та з таким ставленням, до вас буде застосовано відповідне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі