Розглянуто Затримання без взаємодії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
39
Реакції
34
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Вадим Харківський
2. Нікнейм порушника: Ярослав Хоменко 125905
3. Назва організації порушника: СБУ
3. Суть скарги: Стояв собі рився в багажнику, шукаючи необхідні речі, та звільняючи інвентар, після виходу з меню багажнику, отримав тайзер та був затриманий працівником СБУ, який наполягав на тому, що я проявив непокору, та хотів втикти, хоча я на автоматі натиснув ESC та F не підозрююси побачити когось поруч, бо як і писав раніше, був без звуку. Вважаю що затримання було неправомірним, так як працівник СБУ, не отримував від мене взаємодії ( можна сказати давав попередження АФК персонажу, а коли той вийшов з АФК, затримав за непокрення)! Прошу провести бесіду з працівником, та покарати, а ще краще заборонити докопуватися до гравців без виявлення порушень, чи певних підозр!! так як в мене, не було розшуку, просто докопалися на рівному місці! Відео надав мені Ярослав Хоменко, для отрмання більш якісної копії, зверніться до нього, бо мені він кинув перезйом з телефону.
4. Доказ порушення (скрин/відео):

5. Дата порушення: 13.03.26

Вкладення

• сбу .png
    сбу .png
    1.9 Mб · Перегляди: 20
  • сбу Ярослав Хоменко 125905 .png
    сбу Ярослав Хоменко 125905 .png
    2 Mб · Перегляди: 20

Андрій Тимощук.

Шановний гравець
Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
52
Реакції
35
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Вадим Харківський
2. Нікнейм порушника: Ярослав Хоменко 125905
3. Назва організації порушника: СБУ
3. Суть скарги: Стояв собі рився в багажнику, шукаючи необхідні речі, та звільняючи інвентар, після виходу з меню багажнику, отримав тайзер та був затриманий працівником СБУ, який наполягав на тому, що я проявив непокору, та хотів втикти, хоча я на автоматі натиснув ESC та F не підозрююси побачити когось поруч, бо як і писав раніше, був без звуку. Вважаю що затримання було неправомірним, так як працівник СБУ, не отримував від мене взаємодії ( можна сказати давав попередження АФК персонажу, а коли той вийшов з АФК, затримав за непокрення)! Прошу провести бесіду з працівником, та покарати, а ще краще заборонити докопуватися до гравців без виявлення порушень, чи певних підозр!! так як в мене, не було розшуку, просто докопалися на рівному місці! Відео надав мені Ярослав Хоменко, для отрмання більш якісної копії, зверніться до нього, бо мені він кинув перезйом з телефону.
4. Доказ порушення (скрин/відео):

5. Дата порушення: 13.03.26
Ну так це не є проблемой СБУ що ви граєте без звуку 😃

Андрій Тимощук.

Шановний гравець
Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
52
Реакції
35
Бали
23

Вадим Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2025
Дописи
106
Реакції
56
Бали
33
Вітаю

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

- Наданий доказ не відповідає вимогам — відео повинно бути записане безпосередньо з екрану комп’ютера, а не перезйомка з телефону.

- Те, що ви грали без звуку, не є порушенням з боку співробітника СБУ. Гравець не зобов’язаний враховувати технічні налаштування іншого гравця.

- З наданої інформації не доведено факт неправомірних дій співробітника.

Відмовлено

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,595
Реакції
1,670
Бали
253
Перерозгляд:
Вітаю
Ознайомившись зі скаргою та вердиктом адміністратора бачу, що відповідь була нада напевно та хочу додати, що:
На разі гравець знаходиться не у фракції та ніяким способом запросити доказ на разі не є можливим, тому базуючись тільки на ваших доказах видати покарання ми не можемо з причин які були вказані вище.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі