Розглянуто Затримання без взаємодії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
39
Реакції
34
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Вадим Харківський
2. Нікнейм порушника: Ярослав Хоменко 125905
3. Назва організації порушника: СБУ
3. Суть скарги: Стояв собі рився в багажнику, шукаючи необхідні речі, та звільняючи інвентар, після виходу з меню багажнику, отримав тайзер та був затриманий працівником СБУ, який наполягав на тому, що я проявив непокору, та хотів втикти, хоча я на автоматі натиснув ESC та F не підозрююси побачити когось поруч, бо як і писав раніше, був без звуку. Вважаю що затримання було неправомірним, так як працівник СБУ, не отримував від мене взаємодії ( можна сказати давав попередження АФК персонажу, а коли той вийшов з АФК, затримав за непокрення)! Прошу провести бесіду з працівником, та покарати, а ще краще заборонити докопуватися до гравців без виявлення порушень, чи певних підозр!! так як в мене, не було розшуку, просто докопалися на рівному місці! Відео надав мені Ярослав Хоменко, для отрмання більш якісної копії, зверніться до нього, бо мені він кинув перезйом з телефону.
4. Доказ порушення (скрин/відео):

5. Дата порушення: 13.03.26

Вкладення

• сбу .png
    сбу .png
    1.9 Mб · Перегляди: 19
  • сбу Ярослав Хоменко 125905 .png
    сбу Ярослав Хоменко 125905 .png
    2 Mб · Перегляди: 18
Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
51
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Вадим Харківський
2. Нікнейм порушника: Ярослав Хоменко 125905
3. Назва організації порушника: СБУ
3. Суть скарги: Стояв собі рився в багажнику, шукаючи необхідні речі, та звільняючи інвентар, після виходу з меню багажнику, отримав тайзер та був затриманий працівником СБУ, який наполягав на тому, що я проявив непокору, та хотів втикти, хоча я на автоматі натиснув ESC та F не підозрююси побачити когось поруч, бо як і писав раніше, був без звуку. Вважаю що затримання було неправомірним, так як працівник СБУ, не отримував від мене взаємодії ( можна сказати давав попередження АФК персонажу, а коли той вийшов з АФК, затримав за непокрення)! Прошу провести бесіду з працівником, та покарати, а ще краще заборонити докопуватися до гравців без виявлення порушень, чи певних підозр!! так як в мене, не було розшуку, просто докопалися на рівному місці! Відео надав мені Ярослав Хоменко, для отрмання більш якісної копії, зверніться до нього, бо мені він кинув перезйом з телефону.
4. Доказ порушення (скрин/відео):

5. Дата порушення: 13.03.26
Ну так це не є проблемой СБУ що ви граєте без звуку 😃

Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
51
Реакції
32
Бали
23

Вадим Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2025
Дописи
106
Реакції
56
Бали
33
Вітаю

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

- Наданий доказ не відповідає вимогам — відео повинно бути записане безпосередньо з екрану комп’ютера, а не перезйомка з телефону.

- Те, що ви грали без звуку, не є порушенням з боку співробітника СБУ. Гравець не зобов’язаний враховувати технічні налаштування іншого гравця.

- З наданої інформації не доведено факт неправомірних дій співробітника.

Відмовлено

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Перерозгляд:
Вітаю
Ознайомившись зі скаргою та вердиктом адміністратора бачу, що відповідь була нада напевно та хочу додати, що:
На разі гравець знаходиться не у фракції та ніяким способом запросити доказ на разі не є можливим, тому базуючись тільки на ваших доказах видати покарання ми не можемо з причин які були вказані вище.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі