Розглянуто Затримання без відео фіксації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
239
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко (129861)
2. Нікнейм порушника: Лорекс Клауд (62962)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Затримав співробітник СБУ, Потім як привіз до КПЗ проводить рп дії признався що в нього немає відео доказу, викликав адміністратора щоб уточнити чи можна затримувати гравців без відео фіксації, адміністратор сказав ні!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
6. Дата порушення: 25.11.2025
Тайм-коди: 00:08, 3:10, 2:58.

Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
69
Реакції
345
Бали
58
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко (129861)
2. Нікнейм порушника: Лорекс Клауд (62962)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Затримав співробітник СБУ, Потім як привіз до КПЗ проводить рп дії признався що в нього немає відео доказу, викликав адміністратора щоб уточнити чи можна затримувати гравців без відео фіксації, адміністратор сказав ні!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
6. Дата порушення: 25.11.2025
Тайм-коди: 00:08, 3:10, 2:58.
Не фул откат

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
239
Реакції
69
Бали
33
Щоб данному співробітнику видали покарання те що, щоб на наступний раз виїджав з Откатом. Якщо не подам саме цю скаргу данний гравець знов порушить.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
239
Реакції
69
Бали
33
Якби не адміністрація, то ви б не послухали та посадили в КПЗ без відео доказа. Тоді для вас таке питання навіщо ви викликали адвоката державного якщо у вас немає відео доказа мого порушення щоб ви йому показували якби він запросив у вас переглянути фрапс?

Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
69
Реакції
345
Бали
58
Якби не адміністрація, то ви б не послухали та посадили в КПЗ без відео доказа. Тоді для вас таке питання навіщо ви викликали адвоката державного якщо у вас немає відео доказа мого порушення щоб ви йому показували якби він запросив у вас переглянути фрапс?
Ну я ж отпустил перед тобой я тоже визвал адм и спросил потом как тепнулись и сказали что нельзя я отпустил а адвокат би чекнул твой откат

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
239
Реакції
69
Бали
33
Ну я ж отпустил перед тобой я тоже визвал адм и спросил потом как тепнулись и сказали что нельзя я отпустил а адвокат би чекнул твой откат
Шановний адвокати просять відео фіксацію у співробітників які мене затримували а не я когось тобто ви маєте показувати фрапс щоб доказати що ви людину по такій то такій причині затримали

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
239
Реакції
69
Бали
33
Раньше если не фул откат не принимали так что ждем)
Я вам ще раз говорю що тут відео фіксації достатньо так як видно ваше порушення! Яке ви признали. Та якби я не покликав адміністратора ви б мене так і затримали бо я вам говорив відпустіть мене ви сказали ні що немаєте права. Також це вже порушення те що ви адвоката викликали а доказа немає саме того як ви затримували і по якій причині!

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Вітаю!
Гравець #62962 згідно привал держ.орг тримує покарання у вигляді:
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Догана

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі