Відмовлено Затримання без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
109
Реакції
115
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: 79291
  2. Особистий нікнейм:Вадим Познанський
  3. Суть скарги: Прибувши на ринок я шукав запчасті до авто, до мене підішов співробітник НПУ та приставився (я цього не просив та палатку не орендував) після чого я не зрозумівши до кого це було звернення пішов далі шукати запчастини, після чого з-за спини працівник НПУ вдарив тайзером, та затримав. Та що робила ця людина на цр якщо правилами Держ орг забороненно!
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення:13.10.2024

Останнє редагування:

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,063
Реакції
442
Бали
223
  1. Нікнейм гравця: 79291
  2. Особистий нікнейм:Вадим Познанський
  3. Суть скарги: Прибувши на ринок я шукав запчасті до авто, до мене підішов співробітник НПУ та приставився (я цього не просив та палатку не орендував) після чого я не зрозумівши до кого це було звернення пішов далі шукати запчастини, після чого з-за спини працівник НПУ вдарив тайзером, та затримав. Та що робила ця людина на цр якщо правилами Держ орг забороненно!
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення:13.10.2024
Вітаю, шановний гравець!

Ознайомившись з вашою скаргою, та переглянувши відеодоказ, готовий винести вердикт!

Порушень від гравця [79291] не виявлено, оскільки затримання відбувалось згідно наказу.

1) Згідно Правил Державних Організацій, а саме р.5 п.5.5. Дозволено затримувати гравців в/на Зелених Територіях якщо на то є вагомі причини (в даному випадку це наказ нач. ДБР СБУ К)

2) На рахунок застосування тайзеру - Згідно Правил UKRAINE GTA, а саме
6.30. Заборонена стрільба в інтер’єрі. | Деморган 30-100 хвилин / Варн
Примітка: якщо гравець відкрив вогонь у інтер’єрі, але на це була IC причина, або використав тайзер - не вважається порушенням. Якщо гравець захотів постріляти - покарання застосовується.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі