- Реєстрування
- 26 Чер 2024
- Дописи
- 35
- Реакції
- 76
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Ірина Кузельберг
2. Нікнейм порушника: Андрій Громовв, Катерина Віталіївна, Богдан Хмеліник
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Відео повне, для того, щоб була зрозуміла вся RP-ситуація. Я перебувала на роботі далекобійника, збиралась їхати за причепом, почала здавати назад і побачила, що в мене почали стріляти без попереджень і будь яких зупинок. Зупинилась, це виявилось СБУ.
-порушення ПДР
-відкриття вогню без причини
-попереджувальних сигналів, мегафону, для моєї зупинки не було
-тайзер без причини
Таймкод: 00.12-00.40
-«шановна, мене звати Андрій Громов» це не представлення співробітника сбу
-посвідчення не встигла подивитись, він скасував пропозицію.
-алгоритм затримання особи повністю не по правилам
-мій паспорт для встановлення особи не попросили
-підстави для затримання оголошено не було
-чи бажаю я викликати адвоката питань не було
Таймкод:1.15-2.24
-виданий розшук «втеча під час затримання». Мегафону про те, що мене затримують не було. Після безпідставного відкриття вогню, я стояла на місці. Яка втеча? І яке затримання?
Таймкод: 6.14-7.23
-обшук без підстави (я не тікала, не відкривала вогонь, не вживала наркотичні засоби)
-оголошеної причини для конфіскації не було
Чи була в них відеофіксація всього, теж питання
Про вилучену кількість теж хотілось би побачити прописані норми, скільки і чого можуть вилучати співробітники
Таймкод: 7.30-8.19
-було озвучено що видають розшук за незаконне вживання наркотичних засобів, але вони не вживались. І є законне вживання?
Таймкод: 8.26-10.30
Три співробітника не могли провести затримання по правилам?
Ще я звернулась для розʼяснення ситуації до генерала, жодної відповіді стосовно дій його співробітників я не отримала. Вибачень теж. По 1 догані за це все, для мене замало. Скріншот можу надати адміністратору особисто
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 15.01.2026
2. Нікнейм порушника: Андрій Громовв, Катерина Віталіївна, Богдан Хмеліник
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Відео повне, для того, щоб була зрозуміла вся RP-ситуація. Я перебувала на роботі далекобійника, збиралась їхати за причепом, почала здавати назад і побачила, що в мене почали стріляти без попереджень і будь яких зупинок. Зупинилась, це виявилось СБУ.
-порушення ПДР
-відкриття вогню без причини
-попереджувальних сигналів, мегафону, для моєї зупинки не було
-тайзер без причини
Таймкод: 00.12-00.40
-«шановна, мене звати Андрій Громов» це не представлення співробітника сбу
-посвідчення не встигла подивитись, він скасував пропозицію.
-алгоритм затримання особи повністю не по правилам
-мій паспорт для встановлення особи не попросили
-підстави для затримання оголошено не було
-чи бажаю я викликати адвоката питань не було
Таймкод:1.15-2.24
-виданий розшук «втеча під час затримання». Мегафону про те, що мене затримують не було. Після безпідставного відкриття вогню, я стояла на місці. Яка втеча? І яке затримання?
Таймкод: 6.14-7.23
-обшук без підстави (я не тікала, не відкривала вогонь, не вживала наркотичні засоби)
-оголошеної причини для конфіскації не було
Чи була в них відеофіксація всього, теж питання
Про вилучену кількість теж хотілось би побачити прописані норми, скільки і чого можуть вилучати співробітники
Таймкод: 7.30-8.19
-було озвучено що видають розшук за незаконне вживання наркотичних засобів, але вони не вживались. І є законне вживання?
Таймкод: 8.26-10.30
Три співробітника не могли провести затримання по правилам?
Ще я звернулась для розʼяснення ситуації до генерала, жодної відповіді стосовно дій його співробітників я не отримала. Вибачень теж. По 1 догані за це все, для мене замало. Скріншот можу надати адміністратору особисто
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 15.01.2026