Розглянуто Захар Іскра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Хелл

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
172
Реакції
284
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Захар Іскра
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Хелл
  3. Суть скарги: Решил заспавнить возле подъезда фуру и она тут же багнулась в текстурах, вылез с нее и упал под них. Написал в репорт просьбу вытащить с под текстур наверх, не респавня меня дабы в дальнейшем рассказать об этом баганном гараже и не бежать 3к метров до ближейшей парковки. Захар Іскра решил проигнорировать мою просьбу и просто заспавнил меня в другом конце карты. Администратору было лень потратить 10 секунд своего времени. Позже я написал почему вы меня зареспавнили, когда я просил этого не делать и он ответил, что администрация не телепортирует, что есть вроде как ложь и уход от своих обязанностей как администратора. Прошу тут ответить, правда ли администрация не должна тпхать игроков когда они пострадали от багов. (+ на видео видно как несколько администраторов телепортировались, но меня уже заспавнили)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тык
  5. Дата походження: 28.12.2023

Владислав Маркович

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
886
Реакції
245
Бали
148
Вітаю, Шановний гравець!
В вашому репорті не було вказано про баг а про те, що Ви провалились просто під текстури. Адміністратор зобов'язанний надавати максимальну допомогу! Але не зобов'язаний телепортувати по карті, перевертати авто чи ремонтувати авто, через те що, в нього хтось врізався так як це пряме втручання адміністратора в рп процес. Прошу віднестися з розуміння, що адміністратору не лінь! 18 00 це пік онлайну, де репорти летять без перерв і потрібно встигнути кожному надати вчасно допомогу.

Очікуємо відповідь мого керівництва.

Останнє редагування:

Дмитро Хелл

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
172
Реакції
284
Бали
68
Вітаю, Шановний гравець!
В вашому репорті не було вказано про баг а про те, що Ви провалились просто під текстури. Адміністратор зобов'язанний надавати максимальну допомогу! Але не зобов'язаний телепортувати по карті, перевертати авто чи ремонтувати авто, через те що, в нього хтось врізався так як це пряме втручання адміністратора в рп процес.

Очікуємо відповідь мого керівництва.
А по вашему провал под текстуры не баг? На репорт ответили моментально, поэтому не вижу смысла врать, что репорт был забит из-за онлайна)

Останнє редагування:

Владислав Маркович

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
886
Реакції
245
Бали
148
А по вашему провал под текстуры не баг? На репорт ответили моментально, поэтому не вижу смысла врать, что репорт был забит из-за онлайна)
Я допоміг вам і достав з під текстур шляхом респавну, але не був зобов'язаний вас телепортувати на те саме місце. До речі, переглянувши свій фрапс дійшов того, що вперше вас зареспавнив Іван Мураш в час 18:27:11 а я в 18:27:24 . Відеофіксація надана керівництву.

Останнє редагування:

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
З адміністратором буде проведено бесіду.
Дякуємо за Ваше звернення, перепрошуємо за незручності.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі