Розглянуто Захар Лісовий. Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Романтик

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2025
Дописи
121
Реакції
76
Бали
33
1. Дмитро Романтик
2. Захар Лісовий
3. Суть скарги : Діло було так : (27.02.206 13:05) я із своїм кланом VENOM в составі трьох осіб вирішили зайняти блокпост все йшло добре , потім ми потерпіли поразки. Буквально через 10хв я побачив в чаті що мою Дружину Регіну Романтик яка була з нами на БП посадив в деморган Адміністратор Захар Лісовий за (порушення правил 4.9. Заборонено займати БП / пост ПП без вогнепальної зброї, маски та автомобіля ) Але Регіна Романтик весь час була в масці та зі зброєю в руках.

Регіна Романтик не могла закинути скаргу на даного Адміністратора так як Фрапс захоплення БП вів тільки я .

Пане Головний Адміністратор прошу вас запросити докази у вигляді Фрапсу у Адміністратора Захар Лісовий де саме гравець Регіна Романтик знаходиться без маски або зброї в руках і прошу розібратись в даній ситуації. Час видачі Покарання (13:31:35)

Пане ГА я скину сюди повний Фрапс Захоплення БП і ви можете промотати на любий момент і Регіна Романтик там буде постійно в масці та зі зброєю в руках. Дякую
за Увагу.

4.Докази ( Відео Скріншот ) : Вiдео ( Промотайте на любий момент вона буде постiйно в Масцi та зi Зброєю)

Вкладення

• IMG_2076.png
    IMG_2076.png
    757.1 Кб · Перегляди: 27

Захар Лісовий

Адміністратор | Чорноморський край [07]
Адміністратор
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
907
Реакції
295
Бали
123

Вітаю
Шановний гравець
покарав не я вас а адміністратор Рома Семеген в кінці покарання прописано //by .

Очікуємо відповіді від ГА
Приємної гри на UKRAINE GTA

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

На жаль у адміністратора не прогрузились аксесуари, через що і було видано покарання. Приносимо вибачення за ситуацію, яка склалась. Компенсація була нарахована на ваш готівковий рахунок.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі