Розглянуто Заява До Прокуратури №0119

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодічка Керест

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
140
Реакції
92
Бали
48
Я, громадянин України Бодя Голович, подаю заяву до прокуратури на громадянина Максим Кас*янович та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ Х
Детальний опис правопорушення:їхав до Дніпра там зайняли Пост Патрульної Поліції,НПУ Х та НПУ К,після зупинки назвали підставу надати документи тому що там БП хоча це Пост Патрульної Поліції,після того як мені назвали правильно підстави я надав документи,працівник знайшов якісь розшук хоча в мене його не було але по його словам 1.11 через це мене затримали,після цього я йому повідомив що за статтю 1.11 неможна затримувати,через те що людина наприклад немає можливості оплатити,він незнаючи цього затримав,я йому декілька разів повторив але він не вірив та почав проявляти агресію в мою сторону,після цього повів до авто та повіз до ІТТ він мені повідомив що викликав адвоката навіть декілька разів це повторив я очікував але він так і не приїхав,в кімнаті допиту я запитав декілька разів скільки очікувати адвоката перевіряючи чи працівник знає але він вирішив просто не казати та ігнорувати мене,через декілька хвилин він надав відповідь,пізніше повідомив що адвокат не відповів та попросив паспорт,я надав та він видав розшук провокація працівника держ.структур,на відео доказі видно як я звертався з запитанням "Де проявилась провокація"але він знову вирішив ігнорувати та просто помістив до ІТТ.Також на рахунок адвоката якого він ніби "Викликав" нижче прикріплю фото-фіксацію з моменту його слів про виклик адвоката,але цього не відбулось та він просто залишив мене без можливості захистити свої права з допомогою адвоката та взагалі скористатись ними.
Тим самим порушивши ось це:
Статут НПУ 2.36 .Заборонено садити гравців до КПЗ за розшук 1.11

Стаття 109. Зловживання владою або службовим становищем
  1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, - карається позбавленням волі до 50 хв з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця, із штрафом від 100.000 до 300.000 грн.
Стаття 113. Службова недбалість
  1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, - карається штрафом від 200.000 до 400.000 грн з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця.

Стаття 118. Завідомо незаконні затримання
  1. Завідомо незаконне затримання або незаконний привід - караються позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяців
Стаття 119. Притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності
  1. Притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності слідчим, прокурором чи іншою уповноваженою на те законом особою - карається позбавленням волі на 50 хв.

Стаття 121. Порушення права на захист
  1. Недопущення чи ненадання своєчасно захисника, а також інше грубе порушення права підозрюваного, обвинуваченого на захист, вчинене слідчим, дізнавачем, прокурором або суддею, - карається штрафом від 100.000 до 400.000 грн з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця.

Накладення санкцій або компенсацій:Прохання звільнити працівника з посади так як на такому високому званні не дотримуватись правил це дуже жахливо так як він на високій подає приклад тим хто нижчий за посадою,тому прохання винести покарання максимальне щоб було уроком та більше такого не повторювалось
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:Vidos [фото-фіксація що виклику адвоката не було] Чіна
Дата і час інциденту:28.12.2024,час 18:37:50-18:49:50
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)):Чіна
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)):[[bodichq діскорд]]

1722022827642.png

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,601
Реакції
1,098
Бали
253
1735487244774.png

1735485554825.png

Останнє редагування:

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,601
Реакції
1,098
Бали
253
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі