Схвалено Заява до Прокоратури №0018

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
50
Реакції
16
Бали
11
Я, Назар Базар, звертаюся до Прокуратури із заявою щодо дій працівника поліції Юсуфа Узун.

Під час мого затримання повідомляю, що я не покидав місце правопорушення, не намагався втекти та не чинив опору. Разом із цим зазначаю, що мені не було надано законного попередження або вимоги про зупинку.

Незважаючи на це, співробітником Юсуфом Узуном було застосовано спеціальний засіб — електрошоковий пристрій (тайзер), що, на мою думку, є необґрунтованим застосуванням сили.

Під час подальшого затримання мене транспортували на службовому транспортному засобі, який перебував у технічно несправному стані. У процесі перевезення сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої я зазнав суттєвого погіршення стану здоров’я. Після інциденту у мене було діагностовано струс головного мозку, що підтверджується медичною довідкою лікаря, який проводив огляд. Детальні відомості щодо мого стану здоров’я містяться у відповідній медичній документації.

Також хочу зазначити, що під час подій я помилково вважав, що по мені було відкрито вогонь. Через відсутність запису з боді-камери даний момент підтвердити неможливо. Усвідомивши обставини, визнаю, що дане звинувачення було необґрунтованим.

Окремо повідомляю про неетичну та зневажливу поведінку працівника поліції Юсуфа Узун, який дозволяв собі образливу лексику щодо колег, називаючи їх «кєнтами», а також демонстрував зневажливе ставлення до дисциплінарної відповідальності.

Також зі слів співробітника Юсуфа Узун неодноразово звучали висловлювання про те, що на нього багаторазово подавали до суду, що, на мою думку, свідчить про системний характер неналежної поведінки.

Додатково повідомляю, що співробітником поліції Сергієм Калісто було припарковано гвинтокрил посеред мосту, що створювало небезпеку та могло призвести до травмування. У зв’язку з викладеним прошу прокуратуру надати правову оцінку діям працівника поліції Юсуфа Узун, провести перевірку викладених фактів та вжити відповідних заходів реагування.

Дата: 24.12.2025
відео з боді-камери1 2
довідка від лікаря бум відео догляд

Kenz0

Прокурор
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
33
Бали
16
Вітаю Шановний громадянин! Ваша заява була взята на розгляд Прокуратурою. Будуть проведені всі необхідні перевірки, про результати яких вас буде повідомлено. Дякуємо за ваше звернення та активну громадську позицію!

З повагою, Прокурор, Саша Кензо

Kenz0

Прокурор
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
33
Бали
16
Высновок.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі